SEKS BARN: For første gang har Madonna delt et familiebilde sammen med sine seks barn, etter at hun tidligere år adopterte tvillinger. Foto: AFP
SEKS BARN: For første gang har Madonna delt et familiebilde sammen med sine seks barn, etter at hun tidligere år adopterte tvillinger. Foto: AFP Vis mer

Madonna:

Stjernen viste frem sine nye barn for første gang

I februar avslørte hun at hun skulle adoptere tvillinger, nå har Madonna delt familiebilde sammen med sine seks barn.

Publisert

(Seoghør.no): I februar avslørte den berømte artisten Madonna (59) at hun hadde fått tillatelse til å adoptere tvillingjentene Esther og Stella (4) fra Malawi.

Fra før av har popstjernen de biologiske barna Lourdes (20) og Rocco (17), samt sønnen David Banda (11), som hun adopterte i 2008, og datteren Mercy James (11), som hun adopterte i 2009.

Og å har stjernen delt det aller første familiebildet sammen med sine seks barn på sin Instagram-profil.

Et innlegg delt av Madonna (@madonna)

Den 16. august fylte artisten 59 år, og bildet skal trolig ha blitt tatt i anledning hennes store dag. Under bildet har hun nemlig skrevet: «Bursdag».

59-åringen feiret dagen sin i Lecce i Italia torsdag denne uken, hvor hun skal ha blitt omfavnet med kjærlighet fra barna sine, ifølge People.

I anledning den amerikanske farsdagen i juni, delte hun bilde av barna, men den gang hadde hun fotoshoppet tvillingene inn i bildet, skriver nettstedet.

Bekreftet adopsjonen

Da hun i februar avslørte adopsjonen delte hun et bilde av jente og seg selv, hvor hun under uttryke sin takknemlighet.

- Jeg kan offisielt bekrefte at jeg har fullført prosessen med å adoptere tvillingsøstre fra Malawi, og jeg er overlykkelig over at de nå er en del av familien vår.

- Jeg er dypt takknemlig ovenfor alle i Malawi som har hjulpet å gjøre dette mulig, og jeg ber media være så snille å respektere privatlivet vårt i denne overgangsperioden.

- Jeg vil også takke venner, familie og mitt store team for all støtte og kjærlighet, skrev hun på Instagram sammen med et bilde av seg selv og jentene.

Et innlegg delt av Madonna (@madonna)

Avviste ryktene

Madonna har tidligere avvist ryktene om at hun kom til å adoptere igjen etter at hun besøkte Malawi i januar.

- Jeg er i landet for å sjekke ut barnesykehuset i Blantyre, og for å jobbe med Raising Malawi, deretter reiser jeg hjem igjen. Ryktene om en adopsjonsprosess er falske, uttalte hun til US Weekly.

Men allerede et halvt år tidligere var familien i Malawi og knyttet sterke bånd med de foreldreløse tvillingjentene. Det avslører hun selv i en 30 uker gammel Instagram-post.

- Tre skjønnheter! Lola tilbringer tid med tvillingene Stella og Esther på barnehjemmet Home of Hope, delte Madonna den gang sammen med dette bildet:

Et innlegg delt av Madonna (@madonna)

Faren følte seg lurt

Men til tross for at stjernen har delt varmt om den lykkelige familieforøkelsen, har det trolig ikke bare vært fryd og gammen.

Den biologiske faren til tvillingjentene, Adam Mwale (40), hevdet nemlig at han føler seg lurt. Det sa han til svenske Expressen.

Mwale er engasjert i en forening som hjelper gravide kvinner i byen Kayembe i Malawi, og når Expressen fortalte han at adopsjonen er permanent, fikk han sjokk.

- Sier du at adopsjonen er permanent? Det kan ikke være sant! Jeg er deres pappa, og jeg kommer alltid til å være deres pappa, sa han.

Videre fortalte Mwale om selve adopsjonsprosessen.

For det var i mai i fjor bonden fikk vite at Madonna var interessert i å adoptere tvillingene, ettersom moren Patricia, som Mwale hadde fem barn sammen med, gikk bort dagen etter fødselen.

Tvillingene havnet på barnehjem, men var hjemme hos Mwale ved juletider og andre høytider. Han besøkte også døtrene sine på barnehjemmet, hvor han måtte sykle to timer for å komme frem.

- Jeg kjøpte klær og gaver til dem. De satt på fanget mitt, en på hvert fang og de kalte meg ababa. (pappa på chechewaspråket, jour.anm.), hevdet han.

LES OGSÅ: Slik feirer hun bursdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer