<strong>BLIR PAPPA:</strong> Tidligere Rosenborg-spiller Nicki Bille skal bli pappa igjen. Overfor ei dansk avis avslører han at han og 18 år gamle Sofie Larsen blir foreldre i desember. Foto: NTB scanpix
BLIR PAPPA: Tidligere Rosenborg-spiller Nicki Bille skal bli pappa igjen. Overfor ei dansk avis avslører han at han og 18 år gamle Sofie Larsen blir foreldre i desember. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nicki Bille:

Stjernen venter barn med 18-åring etter skandalen

Fotballstjernen avslører hyggelig nyhet.

Publisert
Sist oppdatert

Den danske fotballspilleren Nicki Bille Nielsen (31) har vært mye omtalt den siste tiden. Like før jul ble han skutt med hagle i sitt eget hjem i København. 31-åringen ble i april også dømt til fire måneders ubetinget fengsel, etter å ha vært tiltalt for fem forhold - inkludert våpentrusler, kokainbesittelse og vold.

I tillegg til fengselsstraffen ble han dømt til å betale saksomkostninger, erstatning til en dørvakt han har slått og erstatning til en sykepleier han er dømt for ha truet. Han har anket dommen, men saken er ikke berammet på nytt ennå. Fotballproffen er dømt for lignende forhold tidligere.

I mellomtiden virket det som at den tidligere Rosenborg-spilleren tar livet med knusende ro. Han har blant annet funnet kjærligheten, og skal bli pappa igjen. Det med 18 år gamle Sofie Larsen.

Møttes på lekeland

Paret bekrefter selv den hyggelige nyheten overfor danske Ekstra Bladet.

- Vi gleder oss helt sinnssykt. Vi har kjent hverandre i tre måneder, og hvordan vi møttes er en gøyal historie. Det gjorde vi nemlig på Dinos lekeland i Ishøj, skriver han i en uttalelse til avisa.

Paret har tilbrakt pinsen i Berlin sammen, der de har delt snutter av restaurantbesøk, gåturer og severdigheter. Ferien har de tatt for å feire den kommende familieforøkelsen.

- Vi tenkte at vi fortjente å gi oss selv en gave sammen, siden vi får en liten en i desember, forteller fotballspillerens utkårede til den danske avisa.

På spørsmål om hvordan han falt for 18-åringen, som altså er 13 år yngre enn ham, svarer han følgende:

- Hun er ei jente som tenker godt over ting, noe jeg også gjør. Hun er i tillegg meget takknemlig, høflig og respektfull. Og så ser hun jo veldig bra ut, og har vært med på å få meg tilbake på rett spor, sier han.

Paret har ikke avslørt kjønnet ennå. Med ekskjæresten Nadia har Nielsen en åtte år gammel sønn ved navn Prince-Milas.

<strong>KJENT:</strong> Nicki Bille Nielsen spilte tidligere for Rosenborg. Her er han fotografert med lagkameraten Morten Gamst Pedersen i 2014. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
KJENT: Nicki Bille Nielsen spilte tidligere for Rosenborg. Her er han fotografert med lagkameraten Morten Gamst Pedersen i 2014. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

Skutt

Det var natt til andre juledag at Nielsen ble skutt i sin egen leilighet i København. Bilder som senere ble delt viste enorme skader på fotballspillerens arm.

Vaktsjef ved København-politiet Henrik Stormer beskrev hendelsen i Nielsens leilighet som et voldsomt spetakkel. 30-åringen ble skutt i armen, og 40 hagl skal ha blitt fjernet fra såret.

Tre personer ble siktet for drapsforsøk på dansken, men bare to av dem ble pågrepet dagen etter hendelsen - en 23 år gammel kvinne og en 30 år gammel mann.

Tre dager senere ble de to personene løslatt, men siktelsen vil bli opprettholdt. København-politiet forklarte det med at de mener det ikke er grunnlag for å holde dem lenger i varetekt.

Den tredje personen, en 30 år gammel mann, var mistenkt for å ha avfyrt skudd mot fotballspilleren. Han satt i varetekt til slutten av januar.

<strong>SKUTT:</strong> Fotballspiller Nicki Bille Nielsen ble skutt i fjor vinter. Dette bildet er fra en kamp mellom Evian og Guingamp i 2014. Foto: NTB scanpix
SKUTT: Fotballspiller Nicki Bille Nielsen ble skutt i fjor vinter. Dette bildet er fra en kamp mellom Evian og Guingamp i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

Flere dommer

Nielsen sonet i fjor en fengselsdom på én måned på grunn av en voldsepisode i Monaco. Han vendte så tilbake til dansk fotball og Lyngby etter å ha spilt for greske Panionios.

I oktober ble han pågrepet på Strøget i København etter å ha opptrådt truende og vært i besittelse av en luftpistol, noe som resulterte i at han fikk sparken i Lyngby.

Bille spilte for Rosenborg i 2013 og 2014. Også da kom han i trøbbel, blant annet for å ha bitt en politimann under en fuktig bytur i København. For den episoden ble han straffet med 60 dagers betinget fengsel og 80 timers samfunnstjeneste.

Bille ble også pågrepet av politiet etter bråk på byen i Trondheim i 2013. Og tilbake i 2009 fikk han betinget fengselsstraff og samfunnstjeneste for å ha delt ut et knyttneveslag.

LES OGSÅ: Dette er den mystiske gutten på balkongen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer