Adele:

Stjernen vekker oppsikt på nye bilder

Pilates skal ha ført stjernen drastisk ned i vekt få måneder etter bruddet.

SUPERSTJERNER: På det siste stoppet på Spice Girls' England-turné i London, dukket sangstjernen Adele plutselig opp. Det nye bildet av superstjernen får mange til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNER: På det siste stoppet på Spice Girls' England-turné i London, dukket sangstjernen Adele plutselig opp. Det nye bildet av superstjernen får mange til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For et par uker siden møtte den britiske verdensstjernen Adele Adkins (31) den legendariske popgruppa Spice Girls, som den siste måneden har reist rundt med en gjenforeningsturné, hvor de har besøkt en rekke byer i Storbritannia.

På turnéens siste stopp på Wembley i London fikk de altså staselig besøk av ingen ringere enn «Someone Like You»-sangeren.

Hun dukket opp backstage for å hilse på den berømte 1990-tallsgruppa, som er kjent for en rekke hits, deriblant «Wannabe».

Besøket har fått mye oppmerksomhet, og gruppemedlemmet Geri Halliwell (46) delte kort tid etterpå en selfie på Instagram av seg selv og den verdensberømte 31-åringen.

- Endelig samlet, skrev hun under bildet, etterfulgt av et rødt hjerte-emotikon.

View this post on Instagram

Finally together ❤️🇬🇧

A post shared by geri 👑 (@therealgerihalliwell) on

Merkbar forandring

Det som imidlertid har fått mest oppmerksomhet etter Adeles overraskende gjesteopptreden, er nok hennes noe forandrede utseende.

En rekke internasjonale medier har nemlig påpekt at 31-åringen stråler på de nyeste bildene som er blitt tatt av henne.

På det nye bildet sammen med Spice Girls kan man tydelig se at superstjernens utseende har forandret seg. På bildet poserer hun sammen med bandmedlemmene Melanie Brown (44), Emma Bunton (43), Geri Halliwell (46) og Melanie Chisholm (45).

Ifølge en rekke kilder skal den nyskilte stjernen ha begynt med trening for å holde seg i form, og hun sverger nå til pilates, som kan minne om en form for yoga.

STJERNELAG: Dette bildet av Adele og den den berømte 1990-tallsgruppa har vekket oppsikt i internasjonale medier. Foto: NTB Scanpix
STJERNELAG: Dette bildet av Adele og den den berømte 1990-tallsgruppa har vekket oppsikt i internasjonale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Har begynt med pilates

Den britiske artisten er kjent for å holde seg unna rampelyset, og det er ikke ofte hun oppsøker offentligheten - noe som gjør at det kan gå lang tid mellom hver gang hun blir fotografert.

Og det er ingen tvil om at «Hello»-sangerens utseende har forandret seg siden sist hun ble observert offentlig. Ikke minst har hun holdt en ekstra lav profil etter at det i april ble kjent at hun og ektemannen Simon Konecki (45) skulle skilles.

Blant andre Harper's Bazaar og The Sun har omtalt Adeles forvandling, og sistnevnte skriver at stjernen i det siste har blitt stor fan av pilates, noe som skal ha bidratt til den tilsynelatende vektnedgangen.

De nye bildene kommer bare måneder etter bruddet med Konecki. Ifølge The Sun har stjernen begynt å trenge yoga sammen med venninnen Ayda Field (40), som er Robbie Williams' kone.

Ifølge The Suns kilde «føler hun seg bedre enn noensinne». En rekke stjerner som Jennifer Aniston, Kate Winslet og Madonna sverger til den samme treningsformen, som tar sikte på å forbedre kroppens holdning og balanse.

2015: Mange har påpekt at Adele har forandret seg den siste tiden. Her er hun avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix
2015: Mange har påpekt at Adele har forandret seg den siste tiden. Her er hun avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vektnedgangen er en bonus

En kilde tett på stjernen har nylig avslørt at Adele elsker sitt nye liv med trening.

- Hun elsker sitt nye treningsregime og det fungerer svært godt for henne. Det er en bonus at hun også har mistet litt vekt, sier kilden til The Sun.

Ifølge Harper's Bazaar har Adele tidligere fulgt den såkalte «Sirtfood»-dietten, som inneholder en rekke matvarer som skal være gunstig for helsen, samtidig som kaloriinntaket reduseres.

Adele er imidlertid ikke den som alltid har pleid å rope høyest for trening og en sunn livssstil opp gjennom årene, og hun har gått opp og ned i vekt gjennom årenes løp.

FLOTT: Adele under Oscar-utdelingen i Los Angeles i 2013. Foto: NTB Scanpix
FLOTT: Adele under Oscar-utdelingen i Los Angeles i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjernen har tidligere vært kjent for å ha en heller usunn livsstil med lite trening og røyking. Hun har også gått direkte ut og fortalt at hun misliker trening og dietter sterkt, og i 2011 uttalte hun at «hun nekter å slanke seg».

Brudd i april

Denne gangen kan det imidlertid se ut til at Adele har bestemt seg for å følge en sunnere livsstil en gang for alle.

De ferske bildene av sangstjernen kommer som tidligere nevnt bare måneder etter at det ble kjent at hun og ektemannen Simon Konecki går hver til sitt etter syv års ekteskap.

- Adele og hennes partner er separert. De forplikter seg til å oppdra sønnen deres sammen med kjærlighet. Som alltid ber de om respekt for privatlivet. Det vil ikke gis noen ytterligere kommentar, het det i en uttalelse fra parets representant den gang.

Nyheten slo ned som en bombe i den internasjonale sladderpressen, og kort tid etter annonseringen, ble det kjent at skilsmissen kunne koste stjernen nesten halve formuen på svimlende 1.6 milliarder kroner.

Paret skal angivelig ikke ha inngått særeie da de giftet seg, noe som betyr at skilsmissen kan komme til å koste Adele omtrent 800 millioner kroner.

LES OGSÅ: Brudd for Alexander Rybak

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer