Stjernen tar oppgjør med kroppspress

Alpinstjerne Lindsey Vonn kommer med oppfordring i nytt Instagram-innlegg.

REAGERER: Lindsey Vonn snakker ut om kroppspress på Instagram. Foto: Stewart Cook/REX / NTB
REAGERER: Lindsey Vonn snakker ut om kroppspress på Instagram. Foto: Stewart Cook/REX / NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere alpinstjernen Lindsey Vonn har vært en av de store innen sin sport. Med tre OL-medaljer og flere VM-gull har hun blitt et kjent ikon innen alpint.

I 2019 la Vonn opp som utøver, men hun er fortsatt å se i rampelyset. Hun er også aktiv på sosiale medier.

Nå er hun ute på Instagram og Facebook, der hun tar et oppgjør med kroppspresset.

TABBE: Midt under et direktesendt intervju begynner noe å røre seg bak ryggen på den tidligere alpinisten Lindsey Vonn. Video: SFR SPORT Vis mer

Tar oppgjør

Hun forteller at selv om hun er en godt trent idrettsutøver, så sliter hun med å legge ut bilder av seg selv i bikini.

Det har endret seg litt i det siste, men hun sier at det fortsatt gjør vondt.

- Selv som en idrettsutøver, er det nådeløse kommentarer og mediehistorier som skader kroppen min, og jeg må innrømme at det noen ganger gjør vondt, skriver Vonn.

- Jeg er en normal person, og noen ganger slurver jeg. Min mage stikker ut, mine cellulitter vises på rumpa eller så passer jeg ikke min badedrakt helt perfekt. Men, jeg kommer alltid til å huske hvordan min kropp har hjulpet meg til å oppnå fantastiske ting i livet, og jeg er stolt over hvor sterk jeg er, fortsetter hun.

I siste bilde i serien under, ser vi skjermdumper av hets hun har fått i sosiale medier. Kommentarene går stort sett ut på kroppen hennes.

Videre påpeker hun at hun er 100 prosent naturlig, med ingen operasjoner, fillers eller Botox. Hun sier også at hun er fornøyd med hvordan hun ser ut i dag.

Aktiv i sosiale medier

Til slutt kommer hun med en oppfordring til andre som sliter.

- Så til alle som har dårlig selvtillit eller er misfornøyd med hvordan de ser ut: Vær sterke, vær friske og elsk deg selv uansett hva haterne sier. En spesielt stor takk til alle som har vært positive og støttende. La oss fortsette kulturen med kropps-positivitet, skriver Vonn.

STJERNE: Den tidligere toppalpinisten Lindsey Vonn publiserte telefonnummeret sitt på Twitter. Video: @lindseyvonn Vis mer

Vonn har ved flere anledninger tatt oppgjør i sosiale medier. Tidligere har hun også slått tilbake mot det å bli kalt fotballfrue, eller «wag».

- Jeg er ingen wag. Jeg hater det ordet. Jeg hater alt som forbindes med det ordet. Folk tror det er en kvinne som er hjemme, tar seg av barna og bare følger sin suksessrike kjæreste, sa Vonn i podkasten til hennes forlovede og delte det på Instagram.

LES OGSÅ: Om ny abort: - Han vil ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer