Sophie Turner:

Stjernen skaper full forvirring

Sophie Turner hylles i sosiale medier, men fansen er ikke skråsikre.

STJERNEPAR: Sophie Turner og Joe Jonas verner godt om privatlivet sitt. Nå setter førstnevnte fyr på nettet. Foto: Shutterstock/NTB
STJERNEPAR: Sophie Turner og Joe Jonas verner godt om privatlivet sitt. Nå setter førstnevnte fyr på nettet. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

For snart ett år siden ble «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (25) og artist Joe Jonas (31) foreldre for første gang. Babynyheten fikk fansen til å klø seg i hodet, ettersom paret aldri bekreftet at Turner i det hele tatt hadde vært gravid.

Men baby ble det, og nå skaper skuespilleren full forvirring blant sine millioner av fans - igjen.

I anledning Pride-måned har hun nemlig delt et bilde på Instagram-story, skriver People. Bildet besto av en rekke stickers, hvor det blant annet stod:

«Time isn't straight and neither am I».

Turner hadde også lagt ved en regnbue, og mens dette viser at hun tydelig støtter LHBT-samfunnet, lurer fansen på om hun kanskje forsøker å fortelle dem noe mellom linjene.

- IDIOTER: Jan Thomas ble opprørt - og skamfull - da han hørte historien om Edvin som ble slått ned på bussen, angivelig fordi han er homofil. Video: Dorholt / Langsem / Rydning Vis mer

- Elsker det

At man ikke er «straight», eller at man er skeiv som det ofte blir omtalt som på norsk, betyr at man ikke er heterofil.

«Vent et lite minutt. Kommer Sophie Turner ut som bi (bifil journ.anm)? Ikke annet enn respekt for dronninga i Nord», skriver en fan, og referer til stjernas karakter i «Game of Thrones».

«Sophie Turner bekrefter at hun er bifil? Glad Pride, jeg elsker det», skriver en annen.

En tredje spør på sin side spøkefullt hvorfor Turner er gift med Joe Jonas og ikke henne.

25-åringens bilde er nå borte fra historiefunksjonen.

Utover Instagram-storyen har skuespilleren så langt ikke uttalt seg noe mer hva gjelder legningen sin. I 2019 kunne hun derimot avsløre at hun har vært romantisk involvert med kvinner i fortiden, og at hun ikke bare tiltrekkes av ett kjønn.

- Alle eksperimenterer. Det er en del av å vokse opp. Jeg elsker sjelen, ikke kjønn, sa hun til magasinet Rolling Stone den gang.

FORELSKET SEG PÅ TV: Den coronavennlige varianten av «Love Island», «The Cabins», ga single briter muligheten til å finne kjærligheten innesperret på en hytte. Kun ett par holder sammen i dag, og vi har snakket med dem. Video: Rød Løper /TV 2 Sumo Vis mer

Sjelevenner

Sophie Turner forlovet seg med Jonas i 2017, bare ett år etter at de viste seg sammen for første gang. Kunngjøringen gjorde paret selv via Instagram, der de begge la ut et identisk bilde av hverandres hender.

På skuespillerens hånd, som hvilte oppå Jonas', kunne man skimte en stor, iøynefallende ring.

Kort tid etter forlovelsen fortalte skuespilleren til Marie Claire at hun hadde funnet sin sjelevenn:

- Det er fantastisk å være forlovet. Jeg vil ikke si at jeg har oppnådd noe, men jeg har funnet min sjelevenn. Det er litt som å finne et hus du vil bo i for alltid, og det gir meg en slags ro.

PRIDE: Se kjendisenes støtte til pride! Vis mer

Stjerneparet giftet seg i mai i 2019, noe som kom som en stor overraskelse på mange. Duoen reiste nemlig rett til et kapell i Las Vegas etter Billboard-utdelingen.

I juli, to måneder etter Las Vegas-bryllupet, ga Joe Jonas og Sophie Turner hverandre sitt «ja» nok en gang. Bryllup nummer to fant sted på slottet «Chateau De Tourreau» i Sør-Frankrike.

LES OGSÅ: Nye bilder utelukker all tvil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer