Ellie Goulding:

Stjernen sjokkert etter ulykke

- Jeg kan ikke tro at andre bilister hoppet ut av bilene og begynte å filme opptrinnet.

<strong>REAGERER:</strong> Sangstjerna Ellie Goulding er i harnisk på Instagram etter en trafikkulykke mandag. Foto: NTB scanpix
REAGERER: Sangstjerna Ellie Goulding er i harnisk på Instagram etter en trafikkulykke mandag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag formiddag ble superstjerna Ellie Goulding (32) vitne til en dramatisk trafikkulykke langs en av Londons travleste hovedveier.

- Jeg ble akkurat tilsendt dette, skriver hun og deler en artikkel om trafikkulykken.

- Jeg er personen som går ut av bilen og ser til at alt er fint med den involverte. Det er det sykeste jeg har sett langs veien. Alle bare kjørte forbi, men sjåføren min Guy stoppet. Kjør forsiktig og pass på hverandre, skriver Goulding på Instagram.

Dramatisk

Det var omkring klokka 10 mandag formiddag at ulykken fant sted på Western Avenue langs hovedveien A40. På en video fra hendelsen kan man se at en lastebil skyver Volkswagen GTi flere meter, mens medtrafikanter tuter.

Stjernen sjokkert etter ulykke

Til slutt stanser lastebilen, hvorpå man kan høre roping mellom trafikantene. Tilsynelatende overrasket over synet av bilen som står på tvers foran lastebilen, sier lastebilsjåføren følgende:

- Jeg så ham ikke. Helt ærlig - jeg så ham ikke.

Ellie Goulding opptrer på brudeshow i Oslo. Vis mer

Kritiserer medtrafikanter

I mellomtida har Goulding gått ut av bilen som kjørte parallelt med lastebilen da den dramatiske hendelsen fant sted. På videoen kan man høre at hun forsøker å roe gemyttene, samtidig som hun ser til at alt er bra med bilisten som satt i bilen som ble skjøvet.

I ettertid kritiserte Goulding sine medtrafikanter på Instagram:

- Jeg kan ikke tro at andre bilister hoppet ut av bilene og begynte å filme opptrinnet, samtidig som de ropte ukvemsord til den stakkars, sjokkerte lastebilsjåføren. Dette gjorde de uten å sjekke om alt var bra med ham. Hva i all verden, skrev hun til sine over 14 millioner følgere.

BILULYKKE: Det var lenge stille fra Kevin Hart etter at han var involvert i en dramatisk bilulykke i september. Nå har den populære komikeren og programlederen endelig delt en video om helsetilstanden. Video: Rød løper Vis mer

Bekymret

En talsmann for selskapet som eier lastebilen, Royal Mail, uttrykker bekymring:

- Denne ulykken gjør oss veldig bekymret. Vi håper at ingen ble skadd. Vi undersøker hendelsen som en hastesak, sier talsmannen, ifølge The Guardian.

Politiet bekrefter overfor avisa at ingen ble skadd.

- Det ble ikke meldt om personskader knyttet til ulykken. Våre betjenter snakket med begge parter, og det ble ikke foretatt pågripelser, uttaler de.

Megahit

Allerede i 2010 slo den britiske artisten gjennom, og har siden toppet hitlistene verden over, samt vunnet en rekke priser for sine sanger.

Hun er blant annet kjent for megahiten «Love Me Like You Do», og har sunget i bryllupene til både prins Harry og hans storebror William.

Da Goulding opptrådte i Oslo Spektrum i 2014, omtalte Dagbladets anmelder henne som «en sjelden stjerne på pophimmelen».

Denne artikkelen ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Ikke en person man kan lure

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer