Colin Firth:

Stjernen separeres etter utrosjokk

«Love Actually»-stjernen og kona går hver til sitt etter 22 år.

SLUTT: Colin Firth giftet seg med 	Livia Giuggioli i 1997. Nå separeres de. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Colin Firth giftet seg med Livia Giuggioli i 1997. Nå separeres de. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden den romantiske komedien «Love Actually» rullet over kinolerretet i 2003 har den for mange blitt en fast juletradisjon, og fått en stor fanskare.

Den britiske skuespilleren Colin Firth (59) er en av filmens mange hovedpersoner, men denne julen blir nok litt annerledes for Hollywood-stjernen.

Fredag melder nemlig Sky News at Firth og kona gjennom 22 år, italienske Livia Giuggioli (50), skal separeres. Duoen har barna Luca (18) og Matteo (16) sammen. I tillegg har 59-åringen en sønn til fra et tidligere forhold.

- De beholder et nært vennskap og står sammen i kjærligheten de deler for barna, bekrefter duoens talsperson, ifølge nettstedet.

- Hun sendte meg en dagbok

Nyheten om bruddet kommer bare ett år etter at Giuggioli bekreftet at hun hadde hatt en affære med en mann som angivelig skal ha «stalket» henne.

Saken fikk bred omtalte i internasjonal presse, og etter en rekke spekulasjoner og rykter, valgte de to å gi en felles uttalelse til mediene.

- Av åpenbare grunner har ikke Firth-ekteparet hatt et ønske om å gå offentlig med denne saken. For noen år siden bestemte Colin og Livia å separeres i det stille. På dette tidspunktet var Livia kort involvert med sin tidligere venn Mr. Brancaccia. Firth-ekteparet har siden blitt gjenforent, het det i uttalelsen, ifølge CBS News.

Forholdet mellom Brancaccia og Giuggioli skal angivelig ha funnet sted fra 2015 til 2016. Førstnevnte påsto at ekteskapet mellom Giuggioli og Firth «skal ha vært over i årevis» da de to ble romantisk involvert.

- I løpet av dette året sendte hun meg hundrevis av kjærlighetserklæringer, bilder og videoer. Hun sendte meg til og med en dagbok, påsto han.

Nektet for «stalking»

Giuggioli hevdet på sin at den italienske journalisten trakasserte henne over flere måneder, da hun valgte å gå tilbake til Firth. 50-åringen forklarte også at hun satt på dokumenter som kunne bevise disse påstandene.

Brancaccia slo imidlertid hardt tilbake mot Giuggioli, og påsto overfor The Times at han aldri hadde trakassert henne.

- Livia ønsket å forlate Colin og bli sammen med meg. Min påståtte «stalking» besto av to meldinger via WhatsApp og én e-post. Disse ble sendt etter at hun endte vårt forhold i juni 2016. Jeg skrev en e-post til Colin, hvor jeg fortalte om mitt forhold til Livia. I ettertid angrer jeg på å ha sendt denne.

Foruten «Love Actually» er Colin Firth kjent for sine roller i «Mamma Mia», «Bridget Jones», og «Kongens tale». Sistnevnte fikk han Oscar for i 2011.

Han møtte produsenten Giuggioli på settet til BBC dramaet «Nostromo» i 1996, og året etter giftet de seg.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

LES OGSÅ: - Brad forsøkte ikke å treffe Maddox

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer