Shay Mitchell:

Stjernen røper gladnyhet

«You»-stjernen opplever glede i sorg.

GRAVID: Skuespiller Shay Mitchell er gravid. Det forteller hun på Instagram mandag. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
GRAVID: Skuespiller Shay Mitchell er gravid. Det forteller hun på Instagram mandag. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Shay Mitchell (34) venter barn. Det melder hun på Instagram mandag.

Til et bilde av den voksende babymagen, skriver «Pretty Little Liars»-stjerna følgende:

«Å si farvel til én kjær person, og samtidig oppleve gleden ved å ønske en annen velkommen inn i denne verden, er livets store syklus. Det har også vært den mest utfordrende tiden til nå», skriver Mitchell på Instagram, og refererer til bestemoras nylige bortgang.

«Jeg klarer ikke slutte å tenke at dette var universets plan hele tiden, å vite at jeg ville trenge annen glede for å dempe slaget av å miste en av de viktigste menneskene i livet mitt», fortsetter hun.

Videre skriver hun at opplevelsen har bevist at kjærlighet, livet og tap av mennesker man er glad i, kan skje på en og samme tid.

«Besta, jeg savner deg hver dag. Til den lille, vi gleder oss veldig til å møte deg. Jeg puster et sukk av fred vitende om at dere allerede har knyttet bånd», avslutter hun.

GRAVIDNYHET: I denne ukens «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Spontanaborterte

Mitchell har den to år gamle datteren Atlas fra før, som hun deler med kjæresten og skuespiller Matt Babel (41). Nyheten om at paret ventet sitt første barn sammen, kom bare seks måneder etter at skuespilleren kunne fortelle at hun hadde spontanabortert.

«Støtten og kjærligheten som mange av dere viser meg, løfter meg opp på selv de mørkeste dagene mine, og en av de mørkeste dagene fant sted i fjor etter at jeg spontanaborterte og mistet barnet mitt», skrev Mitchell på Instagram i 2019.

Et halvt år senere kom imidlertid gladnyheten - hun ventet barn igjen. Også den graviditeten ble annonsert på Instagram, til et bilde hvor Mitchell viste fram babymagen.

«Betyr dette at jeg får kjøre i samkjøringsfeltet hele tiden, nå?», skrev hun til bildet.

Shay Mitchell er blitt en stjerne på lerretet. Gjennombruddet kom da hun var en del av casten i hitserien «Pretty Little Liars». I senere tid har hun blant annet spilt i Netflix-suksessen «You».

LES OGSÅ: Kate Moss (48) om kjæresten (35): - Han holder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer