Amber Rose:

Stjernen overrasket med helt nytt utseende

Modellen var ikke til å kjenne igjen ute på byen i helgen.

NY «LOOK»: Da Amber Rose var ute på fest i Hollywood i helgen. var hun ikke lett å kjenne igjen. Hennes kort-korte frisyre måtte nemlig vike for mørkt, krøllete hår! Foto: Splash News/ NTB scanpix
NY «LOOK»: Da Amber Rose var ute på fest i Hollywood i helgen. var hun ikke lett å kjenne igjen. Hennes kort-korte frisyre måtte nemlig vike for mørkt, krøllete hår! Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I en årrekke har den amerikanske modellen Amber Rose (33) vært kjent for sin helt korte hårsveis.

33-åringen har bevist at «buzz cut» kan være både kult og sexy, men da hun viste seg ute i helgen var det med en helt annen frisyre.

Ambers kort-korte sveis var nemlig byttet ut med sorte, skinnende krøller, og det var utvilsomt mer enn én forbipasserende som måtte ta en ekstra kikk for å gjenkjenne stjernen.

Ifølge People hadde Amber iført seg en parykk lørdag kveld, da hun var blant gjestene på bursdagsfesten til R&B-sangeren Paloma Ford (30).

MED BURSDAGSJENTA: Paloma Ford (i gull) og Amber Rose fikk utvilsomt oppmerksomhet på bursdagsfesten til førstnevnte. Foto: Splash News/ NTB scanpix
MED BURSDAGSJENTA: Paloma Ford (i gull) og Amber Rose fikk utvilsomt oppmerksomhet på bursdagsfesten til førstnevnte. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Festen fant sted på nattklubben Playhouse i Hollywood, og Amber hadde iført seg et antrekk som matchet kveldens frisyre: En sort, utringet topp, sorte jeans og høyhælte sko. Den burgunderrøde leppestiften skilte seg også fra Ambers velkjente, beigerosa leppestift.

Er nyforelsket

Amber Rose strålte i blitsregnet fra paparazzifotografene ved nattklubben, og Kanye Wests (40) ekskjæreste har absolutt mye å være fornøyd med for tiden.

Hun har nemlig funnet tonen med rapperen Shayaa Bin Abraham-Joseph (24), bedre kjent som 21 Savage.

Tidligere i juli delte Amber et koselig innlegg om sin nye flamme med sine over 15 millioner Instagram-følgere:

«Det er ganske fantastisk å våkne hver morgen og føle en slik kjærlighet (...) Jeg er så takknemlig for at Gud brakte denne fantastiske personen inn i livet mitt, som virkelig passer på meg og er klar for å forsvare min ære på alle måter» skrev hun blant annet.

Saken fortsetter nedenfor.

I Love you soooo much 😩🙏🏽❤️

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

«Mistet» Kanye til Kim

At Amber Rose setter pris på sitt nye forhold, er neppe spesielt rart. Hun og Kanye West var blant Hollywoods heteste par fra 2008 til 2010, men så tok forholdet brått slutt.

Amber har tidligere hevdet at Kanye var utro mot henne med reality-stjernen Kim Kardashian (36), som han i dag er gift med - og har barna North (4) og Saint (1) sammen med.

Hele Kardashian-familien i Disneyland - skaper totalt kaos over alt. Vis mer

Nylig åpnet modellen seg om bruddet med rap-stjernen i et intervju med Complex. Der la hun ikke skjul på hvor tøft hun hadde det etter at forholdet tok slutt:

- Flere steder på nettet den gang sto det at «Amber kommer til å såre ham», men det var jeg som satt igjen med hjertesorg. Jeg har aldri vært utro mot noen av kjærestene mine, fortalte Amber.

Etter at Kanye ble sammen med Kim, har Amber flere ganger blitt anklaget for å kopiere «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen.

Saken fortsetter nedenfor.

Barn, bryllup og ekteskapsbrudd

Et par år etter bruddet med Kanye, fant Amber Rose lykken på ny. I 2012 forlovet hun seg med rapperen Wiz Khalifa (29), og i juli 2013 giftet superparet seg.

Stjerneparet fikk sønnen Sebastian Taylor Thomaz (4) i februar 2013, noen få måneder før bryllupet sitt.

Lykken skulle likevel bli kortvarig. I september 2014 ble det kjent at de to hadde søkt om å skille seg fra hverandre.

KORT HÅR: Amber Rose med Wiz Khalifa og sin velkjente, korte frisyre på MTV VMAs i 2014. Foto: NTB scanpix
KORT HÅR: Amber Rose med Wiz Khalifa og sin velkjente, korte frisyre på MTV VMAs i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

Rose, som stilte halvnaken under MTV Video Movie Awards en måned før, oppga standardfrasen «uforenelige forskjeller» som årsak til bruddet, og søkte om full foreldrerett til sønnen Sebastian, ifølge TMZ.

- Kilder nær paret sier at det er et bittert brudd, skrev nettstedet, som også hevdet at det hadde versert utroskapsrykter rundt duoen.

Sønnen deres bytter på å bo hos de to, i henholdvis Los Angeles og i Canonsburg i Pennsylvania.

LES OGSÅ: Nå avkrefter hun kjæresteryktene