Rebel Wilson:

Stjernen med stikk til Putin

Rebel Wilson viste fingeren til Putin.

FINGEREN: Mandagens BAFTA-utdeling, der blant annet Renate Reinsvee var nominert, har fått flere til å reagere. Grunnen var at kveldens vert, Rebel Wilson, kom med et sleivspark til Russlands president Vladidmir Putin. VIDEO: Bafta. Reporter: Jonas Gard Steen Andersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag var det igjen tid for den årlige prisutdelingen British Academy Film Awards - også kalt BAFTA.

Flere av verdens største stjerner var til stede for å få med seg begivenheten, og det ble naturligvis knipset en rekke bilder fra rød løper.

Utdelingen har, i kjent stil, også skapt en rekke overskrifter. Skuespiller Rebel Wilson (42) er å se i nesten alle utenlandske nettaviser, ettersom hun leverte flere humoristiske kommentarer fra scenen.

Stikk til Putin

Det hun får mest oppmerksomhet for, er stikket til Russlands president, Vladimir Putin.

Programlederen skulle introdusere et innslag inspirert av filmen «CODA», som handler om en tenåring som vokser opp i en døv familie.

Rebel forklarte at det i innslaget var to ulike tegnspråk-varianter, en amerikansk og en britisk. Så sa hun:

- Heldigvis, i alle tegnspråk, er dette tegnet for Putin.

42-åringen viste deretter fingeren fra scenen og stuntet ble tatt imot med både applaus og jubel fra publikum. I etterkant har klippet blitt vist i flere medier - og på YouTube - hvor programlederen høster god respons.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.