Rebel Wilson:

Stjernen med stikk til Putin

Rebel Wilson viste fingeren til Putin.

FINGEREN: Mandagens BAFTA-utdeling, der blant annet Renate Reinsvee var nominert, har fått flere til å reagere. Grunnen var at kveldens vert, Rebel Wilson, kom med et sleivspark til Russlands president Vladidmir Putin. VIDEO: Bafta. Reporter: Jonas Gard Steen Andersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag var det igjen tid for den årlige prisutdelingen British Academy Film Awards - også kalt BAFTA.

Flere av verdens største stjerner var til stede for å få med seg begivenheten, og det ble naturligvis knipset en rekke bilder fra rød løper.

Utdelingen har, i kjent stil, også skapt en rekke overskrifter. Skuespiller Rebel Wilson (42) er å se i nesten alle utenlandske nettaviser, ettersom hun leverte flere humoristiske kommentarer fra scenen.

Stikk til Putin

Det hun får mest oppmerksomhet for, er stikket til Russlands president, Vladimir Putin.

Programlederen skulle introdusere et innslag inspirert av filmen «CODA», som handler om en tenåring som vokser opp i en døv familie.

Rebel forklarte at det i innslaget var to ulike tegnspråk-varianter, en amerikansk og en britisk. Så sa hun:

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

- Heldigvis, i alle tegnspråk, er dette tegnet for Putin.

42-åringen viste deretter fingeren fra scenen og stuntet ble tatt imot med både applaus og jubel fra publikum. I etterkant har klippet blitt vist i flere medier - og på YouTube - hvor programlederen høster god respons.

Flere viste Ukraina-støtte

Utdelingen bar på flere måter preg av Ukraina-situasjonen, flere av stjernene hadde pins eller ulike symboler på seg for å vise støtte til Ukraina.

Ifølge Independent var det også flere som nevnte situasjonen og viste støtte i takketaler og da de møtte pressen.

«EMMY AWARDS»: Gwyneth Paltrow fikk høre det på Twitter etter at hun gikk over scenen under «Emmy»-utdelingen. Video: Fox. Vis mer

Skuespiller Benedict Cumberbatch (45) var blant de som uttalte seg.

- Alle må gjøre så mye de kan. Det har vært et rekordantall mennesker som har meldt seg frivillig til å ta inn mennesker i hjemmene sine. Jeg håper å være en del av det selv, sa han på rød løper, rapporterer Independent.

LES OGSÅ: Skitten oligark-skilsmisse i retten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer