Shakira:

Stjernen med sjeldent intervju om privatlivet

Sangstjernen letter på sløret om småbarnslivet og forholdet til fotballkjæresten.

ÅPEN: Den velkjente sangeren Shakira legger ikke skjul på at det er vanskelig å sjonglere småbarnsliv med jobb i et nytt intervju. Her er hun avbildet sammen med fotballkjæresten Gerard Piqué. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Den velkjente sangeren Shakira legger ikke skjul på at det er vanskelig å sjonglere småbarnsliv med jobb i et nytt intervju. Her er hun avbildet sammen med fotballkjæresten Gerard Piqué. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente sangeren Shakira (43) hvis fulle navn er Shakira Isabel Mebarak Ripoll, debuterte som 13-åring med albumet «Magia» og har siden den gang toppet en rekke hitlister og gitt ut flere album.

I 2011 fant 42-åringen kjærligheten med den ti år yngre fotballspilleren Gerard Piqué (32), og sammen har de fått to sønner, Milan (6) og Sasha (4).

Shakira har hele veien holdt kortene tett til brystet når det kommer til å dele av privatlivet sitt.

Derfor er det kanskje ikke så rart at flere ble overrasket da 42-åringen fortalte åpenhjertig om familielivet i et nytt intervju med Viva Magazine, gjengitt av Hola!

- Det er så tøft

I intervjuet kommer artisten blant annet inn på vanskelighetene med å være borte fra familien sin som artist. Både Shakira og kjæresten har travle karrierer på hver sin kant, og da er det ikke alltid like enkelt å opprettholde et normalt familieliv.

«Whenever, Wherever»-sangeren synes spesielt det er vanskelig å være borte fra de to sønnene sine når hun er ute på turneer.

- Noen ganger er det veldig vanskelig å ikke se sønnene dine på en måned eller lenger. Det er så tøft, men vi ringer hverandre på FaceTime, så vi kommuniserer med hverandre hele tiden. Det hjelper, forteller hun.

Artikkelen fortsetter under bildene.

MED FAMILIEN: Shakira og Gerard Piqué med sønnene Sasha og Milan under en basketballkamp i Barcelona i mars i år. Foto: Splash News/ NTB scanpix
MED FAMILIEN: Shakira og Gerard Piqué med sønnene Sasha og Milan under en basketballkamp i Barcelona i mars i år. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
UTRADISJONELLE: I intervjuet beskriver Shakira forholdet mellom henne og Gerard som utradisjonelt. Foto: NTB Scanpix
UTRADISJONELLE: I intervjuet beskriver Shakira forholdet mellom henne og Gerard som utradisjonelt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre forteller Grammy-vinneren at hun og Gerard prøver så godt det lar seg gjøre å fordele arbeidsoppgavene i hjemmet.

- Vi har aldri vært et tradisjonelt par. Vi har ikke en skriftlig avtalte for å dele inn arbeidsoppgaver, men vi er begge veldig involvert i foreldrerollen og prøver å finne ut av det på en best mulig måte. Vi støtter hverandre, og vi får også enorm hjelp fra familiene våre. Vi vet ikke om en annen måte å gjøre det på, fortsetter Shakira.

Vis mer

Avlyste konserter

Det er tydelig at familie betyr mye for stjernen, som i 2016 valgte å avlyse to konserter av «personlige grunner».

Det kom senere frem at bakgrunnen for avlysningene var for å ta vare på sin yngste sønn, som på tidspunktet var syk. Selv om det aldri kom frem hva den da 21 måneder gamle Sasha var syk av, delte Shakira et innlegg på Instagram for å berolige fansen.

«Tusen takk for alle meldingene dere har sendt til Sasha da han var syk. Alt er under kontroll nå, og han er tilbake til sitt muntre jeg», skrev tobarnsmoren den gang i et innlegg på Instagram-profilen sin med et bilde av seg selv og Sasha.

Vis mer

Ønsker seg flere barn

Selv om det å være tobarnsmor er mer enn nok for mange, har stjernen tidligere uttalt at hun har et ønske om flere barn i fremtiden. Før yngstesønnen Sasha kom til verden, lettet sangstjernen nemlig på sløret om planer om å utvide familien med fotballkjæresten.

- Hvis det ikke hadde vært for musikkprosjektene mine, hadde jeg vært gravid allerede. Jeg hadde elsket å få åtte eller ni barn med Gerard - mitt eget fotballag, uttalte hun den gang til Latina Magazine, ifølge US Weekly.

Til tross for at det foreløpig bare har blitt ett barn til, virker stjernen å være storfornøyd med livet som mor. I samme intervju fortalte hun at det å bli mor for første gang til sønnen Milan, forandret henne.

FAMILIE PÅ FIRE: Her er hele familien avbildet i desember 2017. F.v Shakira, Sasha, Gerard og Milan. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE PÅ FIRE: Her er hele familien avbildet i desember 2017. F.v Shakira, Sasha, Gerard og Milan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Når du har en baby, når du føler den kjærligheten, føler du en fred med verden. Du vil bare dele de gode nyhetene, og vise hvor glad du føler deg. Jeg har så mange mennesker der ute som feirer med meg når de vet at jeg har det bra, og som hater det når de ser at jeg har det vondt fordi noen har såret meg, fortalte Shakira og la til:

- På en måte føler jeg meg støttet, og på en merkelig måte ledsaget gjennom livet. De uttrykker så mye kjærlighet til Milan. Jeg må bare håpe at når han vokser opp så lærer han å gi den kjærligheten tilbake til alle disse menneskene som gir ham så mye hver dag.

LES OGSÅ: - Vil adoptere på nytt etter at sønnen dro

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer