Ariana Grande:

Stjernen kobles til ny artist-kollega

Kan sangstjernen ha funnet lykken på ny?

ROMANSERYKTER: De siste ukene har det florert rykter om at sangstjernen Ariana Grande og Mikey Foster fra bandet Social House har funnet tonen. Her er Ariana sammen med artisten Janelle Monáe (t.h.) ved en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: De siste ukene har det florert rykter om at sangstjernen Ariana Grande og Mikey Foster fra bandet Social House har funnet tonen. Her er Ariana sammen med artisten Janelle Monáe (t.h.) ved en annen anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det kan se ut til at kjærligheten blomstrer for sangstjernen Ariana Grande om dagen. Den 26 år gamle sangeren skal nemlig ha funnet lykken med Michael «Mikey» Foster fra bandet Social House, ifølge Page Six.

Grande har nettopp vært på innspilling av musikkvideoen til hennes nye sang «Boyfriend» sammen med bandet, og nå kan det altså se ut til at tittelen på sangen kan ha blitt til virkelighet for stjernen. Grande samarbeidet for øvrig også med bandet på sangene «Thank U, Next» og «7 Rings».

På Instagram-profilen til Foster er det blant annet delt flere bilder av duoen sammen fra innspillingen av musikkvideoen til «Boyfriend».

Delte kjærlig bursdagshilsen

Ifølge US Weekly har det florert romanserykter rundt artistduoen i flere uker, og ryktene skal spesielt ha fått fart på seg etter at Foster delte et innlegg på Instagram i anledning sangstjernens 26-årsdag den 27. juni.

- Du er et av de mest utrolig menneskene universet har å tilby. Jeg håper at dette året gir deg den gleden du fortjener. Elsker deg, gratulerer med dagen, skrev Foster i innlegget.

Det ser ut til at fansen tok bursdagsgratulasjonen som bekreftelse på at duoen er blitt et par, og flere la igjen hyggelige kommentarer.

- Dere er så søte at det faktisk gjør vondt, skrev en av Fosters følgere.

- Kan dere ikke bare gifte dere?, lød en annen kommentar.

PITTSBURGH: Ariana Grandes familie er bekymret etter at hun knakk sammen på scenen i Mac Millers hjemby, Pittsburgh i USA. Video: Caitlin Pearce via Storyful. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Observert på middag sammen

Ariana Grande og Michael Foster ble også observert sammen etter å ha fremført «Boyfriend» sammen for første gang under en konsert i Chicago forrige helg. Etter konserten skal nemlig sangstjernen ha festet sammen med det som skal være hennes nye utkårede.

Grande og flere andre, inkludert Foster, skal ha tatt turen til restauranten Siena Tavern for en overraskelsesbursdag for en av vaktene til sangstjernen. Ifølge et øyevitne til ET Online skal Grande og Foster ha sittet ved siden av hverandre under middagen.

Bursdagen skal ha funnet sted i et privat rom som var dekorert med bursdagsballonger og en bursdagskake. Sangstjernen og resten av selskapet skal ha blitt servert burrata (en frisk ost som ligner på mozarella, journ.anm.), og drukket den eksklusive champagnen av merket Veuve Cliquot til maten.

Vis mer

Ifølge ET Online skal Foster og Grande ha returnert til restauranten for å nyte et måltid sammen mandag forrige uke. Sangstjernens mor, Joan, og et par andre venner skal også ha vært med på restaurantbesøket. Duoen skal ha ankommet og dratt fra restauranten hver for seg. Ifølge en kilde til nettstedet skal Grande og Foster ha holdt hender i løpet av kvelden.

Samme kveld delte sangstjernen også et bilde av seg selv med Foster på Instagram-profilen sin med en hjertemoji.

View this post on Instagram

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Brøt forlovelsen

Hvis det faktisk er en romanse mellom 26-åringen og Foster, blir dette sangstjernens første forhold etter bruddet med Pete Davidson (25) i oktober i fjor.

Stjerneduoen ble et par knappe to uker etter at sangstjernens forhold med den nå avdøde rapstjernen Mac Miller tok slutt. Tre uker etter at nyheten om at Davidson og 26-åringen var blitt ett par, overrasket de med å forlove seg. Romansen mellom dem varte dog ikke lenge.

Davidson og Grande rakk å bli kjærester, flytte sammen, skaffe seg matchende tatoveringer og forlove seg - i løpet av en periode på knappe fem måneder.

KORTVARIG ROMANSE: Forholdet til Ariana Grande og Pete Davidson endte med brudd etter fem måneder sammen. Foto: NTB Scanpix
KORTVARIG ROMANSE: Forholdet til Ariana Grande og Pete Davidson endte med brudd etter fem måneder sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens Grande har skrevet om bruddet i låta «Thank U, Next», avslørte Davidson under en stand up-opptreden i Boston at han hadde søkt trøst hos familien for å bearbeide sorgen. Da skal han blant annet ha fortalt at han «brast i gråt foran sin mor» - overveldet av de tunge følelsene.

LES OGSÅ: Stjerneparet har kjøpt verdens dyreste leilighet