SKAL HA KJØRT PÅ EN UNG MANN: Hollywood-kjekkasen Ashton Kutcher skal ha havnet i en uheldig hendelse tidligere denne uken, men får likevel bare lovord. Foto: NTB scanpix
SKAL HA KJØRT PÅ EN UNG MANN: Hollywood-kjekkasen Ashton Kutcher skal ha havnet i en uheldig hendelse tidligere denne uken, men får likevel bare lovord. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ashton Kutcher:

Stjernen kjørte på tenåringsgutt

- En skikkelig kul opplevelse.

Publisert

Kjendiser er faktisk bare mennesker de også, og som folk flest går også de på en smell en gang i blant. Dette skal skuespiller Ashton Kutcher (40) ha erfart tidligere denne uka.

Ifølge Time skal skuespilleren nemlig ha havnet i en bilulykke utenfor en skole i Los Angeles, da han skal ha kjørt på en ung mann med sin sorte Tesla.

ASHTON KUTCHER OG MILA KUNIS: Stjerneparet er blant Hollywoods mest profilerte duoer. Foto: NTB scanpix
ASHTON KUTCHER OG MILA KUNIS: Stjerneparet er blant Hollywoods mest profilerte duoer. Foto: NTB scanpix Vis mer

Unnslapp med «selfie»

Det er 19 år gamle Leo Marenghi som har fortalt om hendelsen til en rekke internasjonale medier, deriblant Time, People og TMZ.

Han hevder at han var på vei til skolen for å hente noen barn han satt barnevakt for, da han og sparkesykkelen hans brått ble meid ned.

19-åringen forklarer at han er en stor fan av tv-serien «That '70s Show», og derfor fikk stjerner i øynene da han så at det var Ashton Kutcher som satt bak rattet.

- Jeg lå på bakken, og da jeg var på vei til å reise meg opp, kom han ut av bilen. Han var veldig hyggelig og virket bekymret. Han spurte om det gikk fint, og jeg svarte: «Jeg har det fint, men kan jeg ta et bilde med deg?», sier han til People.

- Kul opplevelse

Ifølge Marenghi skal skuespilleren ha blitt overrasket over forespørselen, men stilte gjerne opp. En sikkerhetsvakt som skal ha vært vitne til hendelsen, stilte opp som fotograf.

- Jeg ringte mamma og søsteren min, men de trodde meg ikke. Jeg er glad for at jeg fikk bildet som bevis, sier han til Time, og legger til:

- Jeg er så glad for at det gikk bra. Det kunne jo ha gått skikkelig dårlig, men så endte det opp med å bli en skikkelig kul opplevelse.

Ifølge nettstedet fikk Marenghi bare et skrubbsår på kneet etter ulykken.

19-åringen har naturligvis delt bildet av duoen på sin Instagram-profil med følgende tekst: «Jeg ble påkjørt av en bil i dag, men det gikk fint fordi det var Ashton Kutcher».

Ashton Kutcher har selv ikke kommentert den angivelige hendelsen.

Anså henne som en lillesøster

Den 40 år gamle skuespilleren, kjent fra serier som blant andre «That '70s Show» og «Two and a Half Men», hadde sitt gjennombrudd i førstnevnte serie.

Den gang var han 20 år gammel og spilte mot skuespiller Mila Kunis, som altså var 14 år på tidspunktet. I serien spilte de kjæresteparet Jackie Burkhart og Michael Kelso.

I virkeligheten tok det flere år før de ble et par på ekte. Kutcher innrømmet i fjor at han anså Kunis som en lillesøster, og at det derfor var ubehagelig å kysse henne under innspilling.

Saken fortsetter nedenfor.

VSMAKEBIT: Teamet bak den kommende storfilmen «Jobs» røper hvordan de tenkte og jobbet da de laget filmen. Vis mer Vis mer

I et intervju med Howard Stern forklarte han at han måtte kysse sin nåværende kone med lukkede lepper.

- Det var veldig rart. Jeg bare: «Er ikke dette ulovlig?», sa han.

Kunis har på sin side uttalt at det var ektemannen ga henne sitt første kyss, men hun sa seg enig i at det tok flere år før de fant tonen privat.

- Hun syntes jeg var søt. I starten syntes hun jeg så bra ut, men kort tid etter var jeg bare irriterende fordi jeg ble som en storebror, sa han til Stern.

Prøvde å være «venner med fordeler»

Mens duoen spilte inn de totalt 200 episodene av tv-serien, som rullet på skjermen fra 1998 til 2006, var det helt andre personer i bildet for dem begge.

I 2003 møtte Kutcher skuespiller Demi Moore, og to år etter giftet de seg. Kunis datet på sin side skuespilleren Macaulay Culkin.

Ekteskapet mellom 40-åringen og Demi Moore tok slutt i 2006, og det tok ikke lang tid etter det at det ble søt musikk mellom han og Kunis.

Saken fortsetter nedenfor.

STARTET SOM VENNER: Skuespillerparet Mila Kunis og Ashton Kutcher har kjent hverandre siden slutten av 90-tallet. Det tok likevel lang tid før vennskapet utviklet seg til noe mer. Foto: NTB scanpix
STARTET SOM VENNER: Skuespillerparet Mila Kunis og Ashton Kutcher har kjent hverandre siden slutten av 90-tallet. Det tok likevel lang tid før vennskapet utviklet seg til noe mer. Foto: NTB scanpix Vis mer

I et tidligere intervju med Howard Stern kom det fram at de to stjernene ble enige om å være «venner med fordeler».

Dette fungerte ikke i lengden, og etter en stund ble de kjærester. «Two and a Half Men»-stjernen fridde i 2014, og året etter giftet de seg.

De har datteren Wyatt (3) og sønnen Dimitri (1) sammen.

LES OGSÅ: Åpner opp om sjokkforlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer