Fergie:

Stjernen i sorg

«Dette treffer hardere og dypere enn noe annet jeg noen gang har følt».

I SORG: Fergie Duhamel åpner seg om farens død. Hun kunne ikke sett for seg at det skulle bli så tøft. Foto: Michael Hurcom / REX / Shutterstock editoral / NTB
I SORG: Fergie Duhamel åpner seg om farens død. Hun kunne ikke sett for seg at det skulle bli så tøft. Foto: Michael Hurcom / REX / Shutterstock editoral / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske sangeren Stacy Ann Ferguson (46), bedre kjent under artistnavnet Fergie, har holdt seg unna sosiale medier den siste tiden.

Det siste innlegget hun delte var i anledning farsdagen hvor hun gratulerte faren, John Patrick Ferguson, med farsdagen.

Nå deler hun imidlertid et nytt innlegg, men denne gangen med en trist nyhet. I innlegget meddeler artisten at hun har mistet faren sin.

Daily Mail og People er blant mediene som omtaler saken.

Til flere bilder av de to sammen skriver Fergie at faren gikk bort i slutten av august, 74 år gammel.

«Den beste faren en jente noen gang kan be om», skriver hun innledningsvis til sine over fire milloner følgere på Instagram.

Ikke opplevd noe verre

Videre skriver Fergie at hun savner farens smilende ansikt og morgenene hvor han våknet og fortalte at han følte seg bra, og var spent på dagen han hadde i vente.

«Jeg hører deg fortsatt hver morgen», legger hun til.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

I 2006 kjøpte Fergie og faren, som ble kalt Pat, en vingård i Santa Ynez i California, noe hun også mimrer tilbake til i Instagram-innlegget:

«Du var i ett med jorden. Jeg kan ikke bite i en saftig nektarin eller smake på et mynteblad uten å tenke på de du dyrket i bakgården. Syrah -druene dine brakte så mye glede til alle som har nippet til den deilige vinen din».

Nært forhold

I Instagram-innlegget kommer det tydelig frem at Fergie og faren hadde et nært bånd. Hun skriver også at hun ikke kan se en eneste NFL-kamp, drikke øl på Mavericks-kamp, eller høre på sanger av Rolling Stones uten å føle farens nærvær.

«Jeg ser deg vente på meg hver gang vinden treffer trærne. Jeg elsker deg pappa!» fortsetter hun.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg opp om sin kreftsyke søster i Tv2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

Avslutningsvis legger Fergie ved litt av sangteksten til en låt av rockebandet Led Zeppelin.

I kommentarfeltet strømmer det inn med kondolanser og gode ord til artisten.

LES OGSÅ: - Kjærlighet er for alltid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer