Dolly Parton:

Stjernen i sorg

Mistet familiemedlem bare måneder etter brorens død.

I SORG: Countrystjernen er i sorg igjen etter at et familiemedlem døde - bare måneder etter at broren gikk bort. Foto: AFFI / Shutterstock / NTB
I SORG: Countrystjernen er i sorg igjen etter at et familiemedlem døde - bare måneder etter at broren gikk bort. Foto: AFFI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 75 år gamle countrystjernen Dolly Parton kunne i januar avsløre den triste nyheten om at hun hadde mistet broren sin. Den gang delte hun et følelsesladd innlegg på sin offisielle Facebook-profil.

Countrystjernens bror ble 67 år gammel, og døde som følge av kreftsykdom.

Nå er imidlertid 75-åringen i sorg igjen, etter at onkelen hennes, Bill Owens, har gått bort. Det avslører hun på bloggen sin. Han ble 85 år gammel.

«Jeg har mistet min kjære unkel Bill Owens. Jeg visste at hjertet mitt ville knuse når han døde, og det gjorde det. Jeg begynner denne teksten med å si at jeg ikke ville vært her hvis han ikke hadde vært der. Han var der... i mine unge år for å oppmuntre meg til å fortsette å spille gitaren min, fortsette å skrive sangene mine, å fortsette å øve på å synge» innleder hun innlegget.

«Skylder onkel Billy mye»

75-åringen skriver videre at det var onkelen som tok henne med på lokale show, skaffet henne sin første jobb og banket på dører hos musikkselskaper.

«Det er veldig vanskelig å si eller vite helt sikkert hva du skylder noen for din suksess. Men jeg kan med sikkerhet fortelle deg at jeg skylder onkel Billy veldig mye».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer