Armie Hammer:

Stjernen i sorg

Skuespilleren med tårevått innlegg på Instagram.

I SORG: Hollywood-skuespilleren Armie Hammer er i sorg etter at bestemoren gikk bort. Her er han med ekskona Elizabeth Chambers. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB
I SORG: Hollywood-skuespilleren Armie Hammer er i sorg etter at bestemoren gikk bort. Her er han med ekskona Elizabeth Chambers. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-kjekkasen Armie Hammer (34), som kanskje er mest kjent for filmen «Call Me By Your Name» fra 2017, er i sorg etter at bestemoren hans nylig gikk bort, skriver 34-åringen på Instagram.

I det tårevåte innlegget, som ble publisert mandag, kommer det frem at Hammer er i stor sorg etter bestemorens bortgang.

«Det finnes ingen ord som kan beskrive dette tapet. Jeg elsker deg så mye, bestemor», skriver skuespilleren i innlegget, som også består av et portrettbilde av bestemoren.

Den triste nyheten om bestemorens bortgang kommer om lag tre måneder etter at det ble kjent at Hammer og kona Elizabeth Chambers (38) skulle skilles etter ti års ekteskap.

Sammen har de barna Harper Grace (5) og Ford Douglas Armand (3).

Siden den gang har Hollywood-stjernen så vidt lettet på sløret om skilsmissen i et innlegg på Instagram, der det blant annet kom frem at han har bodd hos en kompis siden han og kona skilte lag i sommer.

SKILTE LAG: Armie Hammer og Elizabeth Chambers gikk fra hverandre i juli. Foto: Chris Pizzello / INVISION / NTB
SKILTE LAG: Armie Hammer og Elizabeth Chambers gikk fra hverandre i juli. Foto: Chris Pizzello / INVISION / NTB Vis mer

Det var imidlertid først i forrige uke at Hammer for alvor snakket om skilsmissen med pressen. Det gjorde 34-åringen i et intervju med britiske GQ.

I intervjuet sa Hammer at han ikke tror at man kan finne noen andre i verden som mener at det han går gjennom, er enkelt.

- Det handler ikke om at det var din idé eller ikke, eller om du synes det er det rette å gjøre eller ikke. Uansett er en separasjon som dette en alvorlig hendelse i noens liv. Det er mye voksesmerter og mange endringer, sa han åpenhjertig.

Bra med forandring

Videre forklarte skuespilleren at forandring skjer hele tiden, og at det nødvendigvis ikke alltid er en dårlig ting.

- Men det betyr ikke at det er smertefritt. Jeg og Elizabeth er to voksne som tar denne avgjørelsen, og prioriteringen er hvordan vi gjør dette på en måte som påvirker barna våre minst. Eller i det minste hvordan vi hjelper dem til å komme seg gjennom dette på en måte som demper forferdelsen, frykten eller skaden fra deres side, sa han videre i intervjuet.

Stjernen la heller ikke skjul på at coronapandemien forverret ekteskapsproblemene. I intervjuet beskrev han coronapandemien som en veldig komplisert og intens situasjon som ble forsterket ved at store personligheter var oppå hverandre.

RIV I HJERTET: I Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

- Jeg tror ikke jeg taklet det veldig bra. Jeg tror for å være helt ærlig, at jeg kom veldig nær å miste tankene mine. Jeg følte meg maktesløs, sa han videre.

Skuespilleren følte seg så hjelpeløs at han begynte i terapi, noe han ser på som nyttig og noe som ga han et nytt perspektiv.

Ny flamme?

Siden skilsmissenyheten ble kjent, har de utenlandske tabloidmediene fulgt med på Chambers og Hammer med argusøyne. Dermed skapte det store overskrifter da Hammer forrige måned ble observert med forfatteren Jessica Ciencin Henriquez.

Ifølge People var de to ute på en date, hvor de satt tett sammen under en lunsj på Osteria Mamma i Los Angeles. En kilde fortalte til People at Hammer gleder seg over å være singel for første gang i sitt voksne liv.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i i fjor. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

- Han og eksen hans var sammen siden han var 20 år gammel, så han vil bare ut og møte mennesker, men ikke date noen, fortalte kilden.

Men daten gikk imidlertid ikke som forventet, i alle fall hvis vi skal tro Henriquez' uttalelser. Overfor People fortalte nemlig forfatteren at hun ikke trodde at hun kom til å møte Hammer igjen.

- Han virker som en veldig søt fyr, men han minnet meg litt for mye om en annen, sa hun.

LES OGSÅ: Kommet til enighet om sønnens navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer