America Ferrera:

Stjernen i sorg over dødsfall

- Hans talent og kreativitet ga meg og så mange andre glede og lys.

KNUST: Den amerikanske skuespilleren America Ferrera er i sorg etter å ha mistet en venn og produsenten av den velkjente tv-serien «Ugly Betty» Silvio Horta. Foto: NTB Scanpiox
KNUST: Den amerikanske skuespilleren America Ferrera er i sorg etter å ha mistet en venn og produsenten av den velkjente tv-serien «Ugly Betty» Silvio Horta. Foto: NTB Scanpiox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren America Ferrera (35) er i sorg etter at produsenten av «Ugly Betty», Silvio Horta, har gått bort, 45 år gammel. Det melder flere amerikanske medier, deriblant Variety.

En representant for 45-åringen bekrefter dødsfallet overfor Variety, men ønsker ikke å gå ut med dødsårsaken.

- Jeg er lamslått

Den amerikanske serien som hadde Ferrera i hovedrollen som Betty Suarez var å se på tv-skjermen gjennom fire sesonger fra 2006 til 2010. I 2007 vant «Ugly Betty» prisen for den beste tv-serien på Golden Globes.

I anledning Hortas bortgang delte skuespilleren et rørende innlegg på Instagram med et bilde av de to sammen.

- Jeg er lamslått og knust over å høre nyheten om «Ugly Betty»-produsenten, Silvio Hortas dødsfall. Hans talent og kreativitet ga meg og så mange andre glede og lys, skriver stjernen og legger til:

- Jeg tenker på familien og hans kjære som må ha det så vondt akkurat nå - og på hele «Ugly Betty»-familien som kjenner dypt på dette tapet.

JOBBET SAMMEN I MANGE ÅR: Her er America Ferrera og Silvio Horta avbildet sammen i 2007. Foto: NTB Scanpix
JOBBET SAMMEN I MANGE ÅR: Her er America Ferrera og Silvio Horta avbildet sammen i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Evig takknemlig

Ferrera er imidlertid ikke den eneste «Ugly Betty»-skuespilleren som har fått med seg den triste nyheten om Hortas bortgang. Også skuespiller Christopher Gorham (45) har delt et innlegg om Horta på Instagram.

- Silvio Horta ga meg to av de største mulighetene i min karriere med «Jake 2.0» og «Ugly Betty». Jeg vil være evig takknemlig for hans kreativitet, hans enorme hjerte og hans vennskap. Familien hans var hans verden, og hjertet mitt går ut til dem i natt. La oss ta vare på hverandre, skriver Gorham.

Skuespiller og modell Vanessa Williams (56), som spilte rollen som Wilhelmina Slater i «Ugly Betty» delte et bilde av seg selv sammen med Horta på Instagram.

- Fortsatt i sjokk etter å ha hørt den tragiske nyheten om Ugly Betty-produsenten Silvio Horta. Hans kreativitet og lidenskap vil bli savnet av så mange av oss som jobbet med ham. Måtte han hvile i fred, skriver Williams.

DØDE: Disse kjente personene gikk bort i 2019. Vis mer

Gjennombrudd i 1998

Ifølge Variety ble Horta født i Miami i 1974 og utdannet seg innenfor film ved New York University. Hans store gjennombrudd skjedde i 1998 når han skrev manuset for skrekk-thrilleren «Urban Legend», hvor blant andre skuespiller Jared Leto (48) hadde en av rollene.

Horta begynte i tv-industrien på 2000-tallet med science fiction-serien «The Chronicle», og i 2003 fortsatte Horta sitt science fiction-løp med UPN-serien «Jake 2.0».

LES OGSÅ: Stjerneparet i sorg etter dødsulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer