David Pastrnak:

Stjernen i sorg - mistet sin nyfødte sønn

- Du vil være elsket for alltid.

I SORG: Hockeyspilleren David Pastrnak delte mandag denne uken et innlegg på Instagram, der det kommer frem at han og kjæresten Rebecca har mistet sin nyfødte sønn. Foto: Instagram / David Pastrnak
I SORG: Hockeyspilleren David Pastrnak delte mandag denne uken et innlegg på Instagram, der det kommer frem at han og kjæresten Rebecca har mistet sin nyfødte sønn. Foto: Instagram / David Pastrnak Vis mer
Publisert

Den profesjonelle hockeyspilleren David Pastrnak og den svenske kjæresten Rebecca Rohlsson går i disse dager gjennom alle foreldres verste mareritt. Denne uken mistet de nemlig sin nyfødte sønn.

Den 25 år gamle NHL-spilleren delte mandag et innlegg på Instagram. Der kommer det frem at parets førstefødte sønn, som ble født i forrige uke, er død, skriver blant andre People.

Innlegget viser et svart og hvitt-bilde av sønnen Viggos føtter. Han ble seks dager gammel.

«Viggo Rohl Pastrnak, 17. juni 2021 - 23. juni 2021. Vi har en engel som våker over oss og vi kaller ham sønn. Du vil være elsket for alltid», skriver han til innlegget.

Det kommer ikke frem i innlegget hva som har skjedd, men han skriver at de håper alle kan respektere parets privatliv mens de går gjennom denne hjerteskjærende hendelsen.

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

«Hjerteknust»

I skrivende stund har innlegget fått hele 293 000 likerklikk, samt over 17 000 kommentarer.

I kommentarfeltet har fans og følgere strømmet til med støttemeldinger, og samtlige skriver at de kondolerer og tenker på paret i den tunge sorgen.

Kort tid etter at den triste nyheten kom, uttalte hockeylaget hans, Boston Bruins, i en pressemelding at Pastrnaks lagkamerater er knust etter å ha fått høre om sønnen.

«Vi er hjerteknust over bortgangen til David og Rebeccas sønn, Viggo. David og Rebecca er en del av vår familie, og vi deler tapet deres. Vær så snill å ha dem i tankene og respekter deres privatliv i denne utrolige tunge tiden», skriver de.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

- Jeg gleder meg

Paret har vært kjærester siden 2018, og i januar i år avslørte de at de endelig skulle bli foreldre for første gang. Den gang ble det også kjent at de ventet en liten gutt.

I mai uttalte NHL-spilleren i et intervju med NHL.com at han alltid satt familien først, og at han den gang forberedte seg på å bli pappa til sønnen–blant annet ved å male barnerommet og sette sammen en krybbe.

- Du kommer hjem og tenker ikke på hockey i det hele tatt, fordi du åpenbart har andre prioriteter. Du gjør deg klar for å få en baby, og vi kunne ikke gledet oss mer, sa han den gang, og fortsatte:

- For meg er det definitivt noe nytt, men jeg gleder meg. Familie vil alltid komme først for meg, og når alt kommer til alt, er jeg takknemlig for at jeg kan leve og jobbe med noe jeg elsker.

LES OGSÅ: Snakker ut om sorgen:–Hjertet mitt er knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer