Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Stjernen i ekstase over «Bennifer»-gjenforening

Reaksjonene kommer på løpende bånd.

GJENFORENT: Flere venter spent på en romantisk gjenforening mellom Jennifer Lopez og Ben Affleck. Blant dem er skuespiller Jennifer Lawrence, som er i ekstase over duoens siste utflukt. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
GJENFORENT: Flere venter spent på en romantisk gjenforening mellom Jennifer Lopez og Ben Affleck. Blant dem er skuespiller Jennifer Lawrence, som er i ekstase over duoens siste utflukt. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april bekreftet Jennifer Lopez (51) og Alex Rodriguez (45) at de har brutt forlovelsen. Kort tid etter ble imidlertid førstnevnte observert med Ben Affleck (48) - som hun var forlovet med på starten av 2000-tallet.

I begynnelsen hevdet TMZ at det hele skal dreie seg om en vennskapelig gjenforening. Nylig skal duoen imidlertid ha reist på weekend-ferie sammen til Montana - noe som skal ha vekket gamle følelser hos Lopez, ifølge Us Weekly.

- Tar ting sakte

En kilde opplyser til magasinet at Lopez trivdes stort i Montana sammen med Affleck og at hun nyter vennskapet de nå har. Hun skal likevel føle at det er mer enn vennskap mellom dem.

- Hun har følelser for Ben. De tar ting sakte, men ting beveger seg i en romantisk retning. Hun fokuserer på barna og jobber med ting i Miami, sier kilden til Us Weekly.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Ifølge People skal det tidligere paret ha holdt kontakten etter Montana-ferien. En kilde hevder at de snakker sammen hver dag.

- De planlegger å møte hverandre. Jennifer er fremdeles veldig glad over hvordan ting er med Ben, sier en kilde til magasinet.

- Er så spent!

Helt siden Lopez og Affleck ble observert sammen ved månedsskiftet, har fansen spent fulgt med fra sidelinjen. Det er imidlertid ikke bare fansen som håper på en romantisk gjenforening.

Da skuespiller Jennifer Lawrence (30) nylig gjestet podkasten «The Bitch Bible», var hun nemlig overveldet av ekstase over nyheten.

- Breaking jævla nyheter. Jennifer Lopez og Ben Affleck er sammen igjen. De er i Montana. De er på ferie med hverandre akkurat nå, sa Lawrence, ifølge People, og fulgte opp med:

- Jeg er så spent!

GLAD: Jennifer Lawrence er svært fornøyd med Jennifer Lopez og Ben Afflecks utflukt til Montana. Foto: Greg Allen / Invision / AP / NTB
GLAD: Jennifer Lawrence er svært fornøyd med Jennifer Lopez og Ben Afflecks utflukt til Montana. Foto: Greg Allen / Invision / AP / NTB Vis mer

Videre skal hun ha snakket om forlovelsesringen Lopez hadde, da hun forlovet seg med Affleck for snart tjue år siden.

De forlovet seg i 2002, og bryllupet, som i utgangspunktet skulle finne sted i 2003, ble utsatt kort tid før seremonien. Året etter ble det kjent at paret hadde brutt forlovelsen, og siden beholdt de et nært vennskap.

Nå kan det altså virke som at Lopez og Affleck ønsker å gi kjærligheten et nytt forsøk, til «The Hunger Games»-stjernens store glede.

- Håper det er sant

Hvis en romantisk gjenforening blir et faktum, vil ikke Lawrence være alene om å bli glad. Også skuespiller Matt Damon (50) stiller seg positiv til gjenforeningen.

Damon er nær venn av Affleck, og har vært det i mange år. Da Damon nylig gjestet talkshowet «Today», ble han derfor spurt om hva han mente om det hele, ifølge People.

- Det finnes ikke nok sprit i verden til å få meg til å uttale meg om det, sa han på spøkefullt vis.

POSITIV: Matt Damon er positiv til en gjenforening mellom kompisen Ben Affleck og Jennifer Lopez. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB
POSITIV: Matt Damon er positiv til en gjenforening mellom kompisen Ben Affleck og Jennifer Lopez. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB Vis mer

Han forsøkte imidlertid å virke ubrydd av spørsmålet, men lettet mer og mer på sløret. Da programleder Savannah Guthrie spurte hva han faktisk tenkte om saken, sa han følgende:

- Det er en fascinerende historie. Jeg håper det er sant. Jeg elsker dem begge. Jeg håper det stemmer. Det ville vært fantastisk, innrømte han.

Kryptisk

Hva Alex Rodriguez synes om eksforlovedens gjenforening med Affleck, er det mange som ønsker svar på. Da baseballstjernen nylig forlot en restaurant i Miami, flokket det paparazzier seg rundt ham - med spørsmål om hva han synes.

Først svarte han kort «ha en fin dag», men da en fotograf spurte om han var klar over Montana-utflukten skal Rodriguez ha sagt følgende:

«Heia Yankees».

BRUDD: Alex Rodriguez og Jennifer Lopez brøt i april forlovelsen. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB
BRUDD: Alex Rodriguez og Jennifer Lopez brøt i april forlovelsen. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB Vis mer

For de aller fleste vil dette se ut som et unnvikende svar, uten mål og mening. Det skal imidlertid ikke være hele sannheten. E! News har nemlig koblet uttalelsen opp mot Afflecks favorittlag Boston Red Sox - som «tilfeldigvis» er rivalene til Yankees.

Det kan altså virke som at den tidligere Yankees-spilleren slang et aldri så lite stikk i Afflecks retning - riktignok på kryptisk vis.

LES OGSÅ: - Trodde Jennifer var moren hans

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer