Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Stjernen i ekstase over «Bennifer»-gjenforening

Reaksjonene kommer på løpende bånd.

GJENFORENT: Flere venter spent på en romantisk gjenforening mellom Jennifer Lopez og Ben Affleck. Blant dem er skuespiller Jennifer Lawrence, som er i ekstase over duoens siste utflukt. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
GJENFORENT: Flere venter spent på en romantisk gjenforening mellom Jennifer Lopez og Ben Affleck. Blant dem er skuespiller Jennifer Lawrence, som er i ekstase over duoens siste utflukt. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april bekreftet Jennifer Lopez (51) og Alex Rodriguez (45) at de har brutt forlovelsen. Kort tid etter ble imidlertid førstnevnte observert med Ben Affleck (48) - som hun var forlovet med på starten av 2000-tallet.

I begynnelsen hevdet TMZ at det hele skal dreie seg om en vennskapelig gjenforening. Nylig skal duoen imidlertid ha reist på weekend-ferie sammen til Montana - noe som skal ha vekket gamle følelser hos Lopez, ifølge Us Weekly.

- Tar ting sakte

En kilde opplyser til magasinet at Lopez trivdes stort i Montana sammen med Affleck og at hun nyter vennskapet de nå har. Hun skal likevel føle at det er mer enn vennskap mellom dem.

- Hun har følelser for Ben. De tar ting sakte, men ting beveger seg i en romantisk retning. Hun fokuserer på barna og jobber med ting i Miami, sier kilden til Us Weekly.

Ifølge People skal det tidligere paret ha holdt kontakten etter Montana-ferien. En kilde hevder at de snakker sammen hver dag.

- De planlegger å møte hverandre. Jennifer er fremdeles veldig glad over hvordan ting er med Ben, sier en kilde til magasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer