Brandi Glanville:

Stjernen hasteinnlagt

48-åringen er usikker på hva som feiler henne.

INNLAGT: Denne uken delte realitystjerne Brandi Glanville en rekke oppdateringer, etter at hun tirsdag ble hasteinnlagt på sykehus. Foto: Randy Shropshire/ Getty Images /AFP/ NTB
INNLAGT: Denne uken delte realitystjerne Brandi Glanville en rekke oppdateringer, etter at hun tirsdag ble hasteinnlagt på sykehus. Foto: Randy Shropshire/ Getty Images /AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er trolig få som har gitt seerne sine så mye drama som realitystjernen Brandi Glanville (48), kjent fra «Real Housewives of Beverly Hills». Der har hun gjennom flere år vært innblandet i trekantdrama, utroskapsaffærer og høylytte krangler.

Blant annet har hun tidligere hevdet å ha en affære med tidligere Bond-dame Denise Richards (50), som har vært gift med Aaron Rhypers (48) siden 2018.

Nå er det imidlertid ikke på skjermen at det har oppstått dramatikk for 48-åringen.

Denne uken ble hun nemlig hasteinnlagt på sykehus med en mystisk infeksjon.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Mystisk infeksjon

Den tidligere «Real Housewives of Beverly Hills» delte tirsdag kveld, amerikansk tid, et innlegg på Instagram og Twitter der hun viste fram en svært hoven hånd.

«Jeg tror jeg har blitt bitt av noe i natt. Jeg har så mye å gjøre i dag, så jeg er ikke sikker på om jeg rekker å dra til legen», skrev hun da.

Til tross for at hun avventet å dra til legen, fordi hun var så opptatt med andre ting, oppfordret realitystjernens følgere henne til å dra til legen.

«Vær så snill dra til legen nå! Jeg ble bitt av en edderkopp en gang og legen sa at jeg kunne dødd hvis jeg ikke fikk antibiotika fort. Dra. Nå. Vær så snill!» oppfordret en følger.

Senere samme dag skrev 48-åringen på Twitter at hun hadde tatt turen til akutten, og at hun ønsket å dra hjem, men at hun hadde fått beskjed om at hun kunne «miste et lem», og derfor måtte bli igjen for observasjon.

Delte oppdatering

Onsdag delte TV-stjernen nok en helseoppdatering med følgerne sine. Det gjorde hun i et innlegg på Instagram, der hun ligger i sykehussengen med en gigantisk hånd og munnbind.

«Hei, folkens. Ja, jeg ble innlagt på sykehus i går og har fantastisk helsepersonell som passer på meg. Vi er usikre på hva det er, men vi tror det er en infeksjon etter et edderkoppbitt. Flere tester venter», skrev hun til bildet.

En talsperson for 48-åringen fortalte også til PageSix at hånden og armen hennes hadde blåst opp som en ballong, og at legene fremdeles ønsket å ta flere tester for å finne ut av den mystiske infeksjonen.

Natt til torsdag, norsk tid, skrev hun til et bilde på Instagrams historiefunksjon at hevelsen endelig hadde begynt å gå ned.

SYKEHUSET: Denne uken er Michael Andreassen blant deltakeren i «4-stjernes middag», der forteller han om den gangen han ble innlagt på sykehuset etter botox injeksjoner. Video: Discovery+ Vis mer

Psoriasislys-ulykke

Dette er langt fra første gang det har oppstått dramatikk på helsefronten for Glanville. Senest i desember måtte hun nemlig også gjøre plass i sin svært fulle kalender for å besøke sykehuset.

I mars dukket hun nemlig opp i et tv-intervju, der fansen tydelig la merke til at ansiktet hennes så annerledes ut.

48-åringen avslørte da at hun var på bedringens vei etter at hun fikk andregrads forbrenning etter en ulykke med et psoriasis-lys i desember, uttalte hun til PageSix den gang.

Realitystjernen er også langt fra den eneste fra den populære serien som har blitt hasteinnlagt med insektbitt den siste måneden.

OPERERES PÅ TV: I «Ex and the City» følger vi realityprofiler i deres daglige liv, og vi får bli med Caroline Nitter når hun skal ta et kosmetisk inngrep. Hun er forberedt på å få hat. Video: Rød Løper Vis mer

Løp inn i biekoloni

Skuespiller og realitystjerne Kyle Richards (52), Glanvilles kollega i serien, lever et luksuriøst liv i rikmannsstrøket i California - på en gigantisk eiendom.

Det skulle imidlertid vise seg at eiendommen hadde blitt bebodd av en hel biekoloni, og da Richards ved et uhell tråkket oppi kuben deres, ble det ordentlig bråk.

Biene gjorde som bier gjør når noen setter foten innenfor dørkarmen deres - de gikk til angrep. I et klipp fra overvåkningskameraet som realitystjernen selv publiserte på Instagram ser man henne løpe i rasende fart over gresset, og febrilsk ta seg til håret.

Turen gikk dermed videre til sykehuset, der hun fikk den hjelpen hun trengte. Historien sluttet heldigvis bra for Richards. Biene på eiendommen hennes har imidlertid trolig en mer usikker framtid i vente.

LES OGSÅ: Deler gladnyhet etter 20 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer