Brandi Glanville:

Stjernen hasteinnlagt

48-åringen er usikker på hva som feiler henne.

INNLAGT: Denne uken delte realitystjerne Brandi Glanville en rekke oppdateringer, etter at hun tirsdag ble hasteinnlagt på sykehus. Foto: Randy Shropshire/ Getty Images /AFP/ NTB
INNLAGT: Denne uken delte realitystjerne Brandi Glanville en rekke oppdateringer, etter at hun tirsdag ble hasteinnlagt på sykehus. Foto: Randy Shropshire/ Getty Images /AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er trolig få som har gitt seerne sine så mye drama som realitystjernen Brandi Glanville (48), kjent fra «Real Housewives of Beverly Hills». Der har hun gjennom flere år vært innblandet i trekantdrama, utroskapsaffærer og høylytte krangler.

Blant annet har hun tidligere hevdet å ha en affære med tidligere Bond-dame Denise Richards (50), som har vært gift med Aaron Rhypers (48) siden 2018.

Nå er det imidlertid ikke på skjermen at det har oppstått dramatikk for 48-åringen.

Denne uken ble hun nemlig hasteinnlagt på sykehus med en mystisk infeksjon.

Mystisk infeksjon

Den tidligere «Real Housewives of Beverly Hills» delte tirsdag kveld, amerikansk tid, et innlegg på Instagram og Twitter der hun viste fram en svært hoven hånd.

«Jeg tror jeg har blitt bitt av noe i natt. Jeg har så mye å gjøre i dag, så jeg er ikke sikker på om jeg rekker å dra til legen», skrev hun da.

Til tross for at hun avventet å dra til legen, fordi hun var så opptatt med andre ting, oppfordret realitystjernens følgere henne til å dra til legen.

«Vær så snill dra til legen nå! Jeg ble bitt av en edderkopp en gang og legen sa at jeg kunne dødd hvis jeg ikke fikk antibiotika fort. Dra. Nå. Vær så snill!» oppfordret en følger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.