Chloe Ferry:

Stjernen er ugjenkjennelig

25-åringen har endret seg enormt siden hun først entret rampelyset.

FORANDRING FRYDER: Realitystjernen Chloe Ferry er knapt til å kjenne igjen, til tross for at det «bare» er seks år siden hun entret rampelyset. Foto: Palace Lee / REX / NTB
FORANDRING FRYDER: Realitystjernen Chloe Ferry er knapt til å kjenne igjen, til tross for at det «bare» er seks år siden hun entret rampelyset. Foto: Palace Lee / REX / NTB Vis mer
Publisert

Lenge før skandalene kom som perler på en snor gjennom den norske versjonen av «Ex on the Beach», hadde realityprogrammet oppnådd stor suksess i utlandet.

Ikke bare har realityserien blitt stor i nabolandet vårt Sverige, men også den opprinnelige versjonen av programmet har skapt rabalder. Realityserien er nemlig britisk, og hadde sin premiere der allerede i 2014.

Det er vel ingen hemmelighet at flere stjerner har blitt født gjennom programmets gang. Blant disse finner vi 25 år gamle Chloe Ferry. Ivrige seere fikk det første glimtet av realitystjernen i 2015, da hun dukket opp i den britiske serien «Geordie Shore».

STARTEN: Ferry var en del av startgjengen i «Geordie Shore» i 2015. Foto: Nils Jorgensen / REX / NTB
STARTEN: Ferry var en del av startgjengen i «Geordie Shore» i 2015. Foto: Nils Jorgensen / REX / NTB Vis mer

Men som de aller fleste realitystjerner vet hun godt hvordan man holder seg i rampleyset, og i årene etter «Geordie Shore»-suksessen var hun å se i en rekke andre skandaleprogrammer - deriblant «Ex on the Beach» i 2017.

«THE HOLIDAY»: Det er ingen tvil om at «The Holiday» er et absolutt must for mange før jul, men hvordan ser stjernene egentlig ut i dag? Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Endrer utseendet

Med kullsvart hår, smale øyenbryn og falske øyevipper entret hun rampelyset.

I dag er det imidlertid ikke bare-bare å kjenne igjen 25-åringen, som var 20 år gammel da hun pent plasserte føttene sine i tv-bransjen.

RAMPELYSET: Slik entret Chloe Ferry rampelyset. I dag kan hun se tilbake på flere realitydeltakelser, og er knapt til å kjenne igjen. Foto: Beretta / Sims / REX / NTB
RAMPELYSET: Slik entret Chloe Ferry rampelyset. I dag kan hun se tilbake på flere realitydeltakelser, og er knapt til å kjenne igjen. Foto: Beretta / Sims / REX / NTB Vis mer

Til tross for at det bare har gått seks år siden den gang, har det skjedd enorme forandringer hos Ferry. Det er ikke sjelden at realitystjerner og andre kjendiser legger seg under kniven for å fikse på utseendet, og 25-åringen er intet unntak - noe hun har valgt å være åpen om.

I disse dager er hun nemlig å se i datingprogrammet «Celebs Go Dating», og tidligere denne måneden gjorde hun det helt tydelig at både selvinnsikten og humoren er på plass.

Hun fikk nemlig vite at hun skulle lage figurer av leire på en date. Og ikke av hva som helst, men av hverandres ansikter.

- Faen. Mitt endrer seg hele tiden, utbrøt Ferry, til stor glede for programlederene, som ifølge The Sun skal ha hatt latterkrampe i lang tid etterpå.

Åpen om inngrep

Som nevnt har 25-åringen flere ganger vært åpen om sine plastiske operasjoner.

Gjennom årene har nemlig flere spekulert på akkurat hva hun har fikset på, og det ryktes at hun har «pyntet» på både tenner, nese, øyenbryn, kinn, bryst, lår, mage og rumpe.

UGJENKJENNELIG: Chloe Ferry har gått gjennom en massiv forandring de siste seks årene. Her avbildet på den røde løperen i 2018. Foto: David Fisher / REX / NTB
UGJENKJENNELIG: Chloe Ferry har gått gjennom en massiv forandring de siste seks årene. Her avbildet på den røde løperen i 2018. Foto: David Fisher / REX / NTB Vis mer

- Før «Geordie Shore» hadde jeg ikke råd til å fikse på noe, men nå har jeg pengene til å gjøre det som gjør meg lykkelig, har hun tidligere fortalt til The Sun.

Det er imidlertid flere fans som har uttrykt bekymring for realitystjernen, og spesielt da hun innrømmet å ha brukt store summer på operasjoner var det flere som ba henne om å roe ned.

- Det er mye mer, såpass kan jeg si. Jeg skulle ønske det bare var 50 000 pund. Jeg er konkurs. Neida, ikke egentlig. Men jeg vil ha mer. Jeg bare elsker injeksjoner og fillers, for å være ærlig, har hun tidligere uttalt, ifølge Closer.

OPERERT: «Ex on the beach»-deltaker Ariel Søyland forteller om rumpeoperasjonen hun tok før reality-deltakelsen. Video: Rød Løper Vis mer

Konstant smerte

Stjernens endrede utseende har også vekket reaksjoner, og på Instagram har hun flere ganger åpnet seg til følgerne sine om hvordan det har vært å bli kalt alt fra «klovn» til «levende sexdukke».

«Å bli kalt stygg på hvert eneste bilde du legger ut, skjønner ingen at det kommer til å gå utover ens mentale helse? Ingen har en anelse. Ærlig talt», har hun blant annet delt på Instagrams historiefunksjon, ifølge OK!.

Om hun en dag vil angre på alle inngrepene, er usikkert. Historien viser imidlertid at flere kjendiser, som tidligere nærmest har latt det gå sport i å legge seg under kniven, har angret.

Blant disse finner vi den tidligere glamourmodellen Alicia Douvall, som er godt kjent for utseendet sitt. Ifølge The Sun hadde 41-åringen, før 2016, rukket å legge seg under kniven 350(!) ganger.

Det skal ha kostet henne over tolv millioner kroner til sammen. Overfor magasinet Closer medga hun i 2015 at hun levde med konstante smerter.

OMDISKUTERT: Alicia Douvall er en av dem som i dag angrer på alle plastiske operasjoner. Her avbildet i november i fjor. Foto: Splash News/ NTB
OMDISKUTERT: Alicia Douvall er en av dem som i dag angrer på alle plastiske operasjoner. Her avbildet i november i fjor. Foto: Splash News/ NTB Vis mer

- Jeg klarer ikke sitte sammenhengende i mer enn 20 minutter, og er redd for hva som kan skje. Jeg har ikke lenger et behov for å opprettholde dette Barbie-utseendet, og vil tilbake til gamle Sarah (Sarah Howe er hennes egentlige navn, journ.anm).

Åpen om seksualitet

I juli fjor skapte 25-åringe Chloe også overskrifter i Storbritannia. Det var imidlertid ikke på grunn av operasjoner, utseendet sitt eller en realityskandale.

Den gang innrømmet hun nemlig at hun er biseksuell. Det gjorde hun under en spørrerunde på sosiale medier, der en fan lurte på om hun var biseksuell, ifølge The Sun.

- Jeg tror det! Jeg har begynt å se på jenter på en annen måte, kanskje jeg er litt lesbisk også, uttalte hun da.

Tidligere har hun vært i et to år langt forhold med Sam Gowland (25), kjent fra blant annet «Love Island UK» og «Geordie Shore». Forholdet tok imidlertid slutt i februar i fjor.

LES OGSÅ: Ikke til å kjenne igjen - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer