Bradley Cooper:

Stjernen er knapt til å kjenne igjen

Skuespilleren er nærmest ugjenkjennelig i ny filmrolle.

NY SVEIS: Bradley Coopers nye rolle vekker opprikt, mye på grunn av stjernens forvandling. Foto: NTB scanpix
NY SVEIS: Bradley Coopers nye rolle vekker opprikt, mye på grunn av stjernens forvandling. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Til tross for at coronapandemien fremdeles herjer i verden, står ikke ting stille i Hollywood. Filmer spilles inn både i inn- og utland, og forrige uke inntok filmstjernen Tom Cruise (58) Norge for innspillingen av den neste «Mission Impossible»-filmen.

En annen Hollywood-stjerne som for tiden virker å være fullt opptatt med innspilling er Bradley Cooper (45), som nylig ble observert på settet til filmskaperen Paul Thomas Andersons neste film.

Nye bilder av skuespilleren har nærmest tatt internett med storm, og medier som danske Se og Hør og The Sun har omtalt dem - og det med god grunn.

45-åringen er nemlig nærmest ugjenkjennelig i sin nye rolle.

Ny sveis

Blant det som er forandret til fordel for Coopers nye rolle er hårsveisen. Ikke bare er håret lengre, men det er også noe fyldigere - i tillegg til en aldri så liten pannelugg.

Det kan også se ut til at 45-åringen har grodd ut skjegget.

FORANDRET: Bradley Cooper ser annerledes ut i ny filmrolle. Foto: NTB scanpix
FORANDRET: Bradley Cooper ser annerledes ut i ny filmrolle. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dessuten virker det hele å være sterkt inspirert av det glade 70-tallet, med hvite slengbukser og skjorte deretter, noe man ikke akkurat er vant med å se Hollywood-stjernen i til hverdags.

Det er så langt ikke kjent hvilken film det skal dreie seg om, men innspillingen fant forrige uke sted i Encino som ligger like ved utkanten av Los Angeles i California.

Dette er imidlertid ikke første gang Hollywood-kjekkasen har fått oppmerksomhet for sin forandring av utseende. I 2016 var det nemlig flere som måtte se to ganger da han ble observert både uten skjegg og nesten uten hår på hodet under innspillingen av «American Sniper».

Vis mer

Flere sperret også opp øynene da han var å se sammen med Lady Gaga (34) i musikalfilmen «A Star Is Born» - også da med langt hår og et godt grodd skjegg.

Bruddrykter

Etter at sistnevnte film var å se på lerretet i 2018, var det flere som spekulerte på om Cooper og Gaga hadde funnet tonen.

Spekulasjonene ble heller ikke mindre etter at duoen leverte en forrykende opptreden under Oscar-utdelingen, like etter at det ble kjent at Gaga brøt forlovelsen med agenten Christian Carino.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

På tidspunktet var Cooper derimot i et forhold med den russiske modellen Irina Shayk (34). De to møttes i 2015, og to år senere ønsket paret datteren Lea (3) velkommen til verden.

Til tross for at romanseryktene mellom Cooper og Gaga fortsatte også utover våren 2019, holdt forholdet til Shayk gjennom det hele. Det var ikke før i juni i fjor at det ble bekreftet at stjernene hadde gått fra hverandre - etter fire år sammen.

Planla det hele

I et intervju med Oprah Winfrey (66) for magasinet Elle snakket Lady Gaga i fjor høst åpenhjertig om romanseryktene til Cooper.

- For å være helt ærlig, synes jeg at pressen er veldig teit. Jeg mener, vi lagde en kjærlighetshistorie. For meg, som artist og en skuespiller, ville vi selvfølgelig at folk skulle tro på at vi var forelsket i hverandre, fortalte hun og fortsatte:

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

- Og vi ville at folk skulle føle den kjærligheten under Oscar-opptredenen. Vi ville at det skulle gå rett gjennom linsen på kameraet og tv-ene. Og vi jobbet hardt med det, vi jobbet i flere dager. Vi kartla det hele - det var rigget til som en opptreden.

Åpen om bruddet

Gnistene som så ut til å ha oppstått mellom Cooper og Gaga var altså ikke annet enn et spill for galleriet. Det har likevel ikke vært kjent om det faktisk var kollegenes kjemi som skapte rifter i Coopers forhold til Shayk.

Shayk ga likevel fansen et lite innblikk i det hele, da hun i marsutgaven av britiske Vogue åpnet opp om tiden etter det mye omtalte samlivsbruddet.

- Jeg tror at i alle gode forhold så trekker man fram både sine beste og sine verste sider. Det er bare sånn det er å være menneske, sa hun, ifølge People.

- To bra personer utgjør ikke nødvendigvis et bra par, la hun deretter til.

LES OGSÅ: - Har det ikke lett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer