Daniel Craig

Stjernen er ikke til å kjenne igjen på sjokkbildene

Farskapet har tatt på.

UGJENKJENNELIG: I høst fikk skuespiller Daniel Craig og kona sitt første barn sammen, en liten jente hvis navn foreløpig ikke er kjent. Det ser ut til at farskapet har vært vanskelig for skuespilleren. Se flere bilder nede i saken! Foto: Splash News / NTB scanpix
UGJENKJENNELIG: I høst fikk skuespiller Daniel Craig og kona sitt første barn sammen, en liten jente hvis navn foreløpig ikke er kjent. Det ser ut til at farskapet har vært vanskelig for skuespilleren. Se flere bilder nede i saken! Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april ble det kjent at stjerneparet Rachel Weisz (48) og Daniel Craig (50) skulle bli foreldre sammen for første gang.

- Du kan snart se det på meg. Daniel og jeg er så lykkelige. Vi venter et lite menneske. Vi gleder oss sånn til å møte ham eller henne, avslørte førstnevnte i et intervju med New York Times den gang.

I begynnelsen av september ble det kjent at den lille hadde meldt sin ankomst. Det fortalte venner av paret til Daily Mail. Weisz og Craig, som giftet seg i 2011, har fortalt at de var «overlykkelige» over å kunne ønske deres datter velkommen til verden.

Selv om paret utvilsomt bobler over av lykke på grunn av familieforøkelsen, ser det ut til at det ikke har vært like enkelt å ha en liten baby.

Ugjenkjennelig

Nye bilder dukket nylig opp av «James Bond»-stjernen, tatt på en flyplass i New York, der man tydelig ser at han er sliten. Med et nytt skjegg, tilhørende bart og rufsete hår, skulle han og den lille familien ut på flytur.

Hans nye utseende vekker nok hovedsakelig oppsikt siden vi er vant til å se ham med sleik og i dress, mens han akkurat denne dagen på flyplassen kan sies å ha vært heller uflidd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer