Daniel Craig

Stjernen er ikke til å kjenne igjen på sjokkbildene

Farskapet har tatt på.

UGJENKJENNELIG: I høst fikk skuespiller Daniel Craig og kona sitt første barn sammen, en liten jente hvis navn foreløpig ikke er kjent. Det ser ut til at farskapet har vært vanskelig for skuespilleren. Se flere bilder nede i saken! Foto: Splash News / NTB scanpix
UGJENKJENNELIG: I høst fikk skuespiller Daniel Craig og kona sitt første barn sammen, en liten jente hvis navn foreløpig ikke er kjent. Det ser ut til at farskapet har vært vanskelig for skuespilleren. Se flere bilder nede i saken! Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april ble det kjent at stjerneparet Rachel Weisz (48) og Daniel Craig (50) skulle bli foreldre sammen for første gang.

- Du kan snart se det på meg. Daniel og jeg er så lykkelige. Vi venter et lite menneske. Vi gleder oss sånn til å møte ham eller henne, avslørte førstnevnte i et intervju med New York Times den gang.

I begynnelsen av september ble det kjent at den lille hadde meldt sin ankomst. Det fortalte venner av paret til Daily Mail. Weisz og Craig, som giftet seg i 2011, har fortalt at de var «overlykkelige» over å kunne ønske deres datter velkommen til verden.

KJENT STIL: Daniel Craig har ofte kort hår, går i dress og har sjelden skjegg. Hans nye look står stikk i strid med imaget han er så kjent for. Foto. NTB scanpix
KJENT STIL: Daniel Craig har ofte kort hår, går i dress og har sjelden skjegg. Hans nye look står stikk i strid med imaget han er så kjent for. Foto. NTB scanpix Vis mer

Selv om paret utvilsomt bobler over av lykke på grunn av familieforøkelsen, ser det ut til at det ikke har vært like enkelt å ha en liten baby.

Ugjenkjennelig

Nye bilder dukket nylig opp av «James Bond»-stjernen, tatt på en flyplass i New York, der man tydelig ser at han er sliten. Med et nytt skjegg, tilhørende bart og rufsete hår, skulle han og den lille familien ut på flytur.

Hans nye utseende vekker nok hovedsakelig oppsikt siden vi er vant til å se ham med sleik og i dress, mens han akkurat denne dagen på flyplassen kan sies å ha vært heller uflidd.

UTSLITT?: Daniel Craigs nye look vekker oppsikt. Foto: Splash News, NTB scanpix
UTSLITT?: Daniel Craigs nye look vekker oppsikt. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Hollywood Life beskriver ham som ugjenkjennelig, mens Daily Mail tar i bruk en ny vri på det kjente sitatet fra spionfranchisen - «shaken, not stirred» - om Daniels nye look. «Shaken and stirred», skriver avisen om den nybakte pappaen.

50-åringen var ikledd en sixpence, jeans, en hvit T-skjorte med v-hals og en varm kardigan. Han er utvilsomt sliten, for det er ikke alltid at små babyer ønsker å sove om natten.

NYBAKT FAR: Daniel Craig og hans nyfødte datter skulle ut på flytur, og er her fotografert like før sikkerhetskontrollen på flyplassen. Foto: Splash News, NTB scanpix
NYBAKT FAR: Daniel Craig og hans nyfødte datter skulle ut på flytur, og er her fotografert like før sikkerhetskontrollen på flyplassen. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Bildene fra flyplassen kommer i etterkant av at spaltist Piers Morgan nylig mente at Daniel Craig hadde blitt mindre maskulin, siden han ble fotografert mens han bar datteren sin. Skuespilleren har selv ikke svart på denne «kritikken», men Morgan fikk høre det så det holdt av andre.

PAPPA-STILEN: Daniel har kastet dressen til fordel for en mer komfortabel stil. Foto: Splash News, NTB scanpix
PAPPA-STILEN: Daniel har kastet dressen til fordel for en mer komfortabel stil. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Under et direktesendt program i Storbritannia fikk spaltisten nemlig en pai i ansiktet av en av programlederne, som var sterkt uenig med det Morgan hadde meldt om «James Bond»-stjernen, ifølge BBC.

Barn fra tidligere av

Selv om dette er parets første barn sammen, er det ikke første gang de har opplevd å bli foreldre, så Daniel bør ha god erfaring med småbarn. Begge har nemlig barn fra før av.

TRAILER: Daniel Craig figurerer som James Bond i filmen Spectre, som kom i 2015. Her er første smakebit av filmen. Video: Columbia Pictures Vis mer

Weisz har sønnen Henry (11) med regissøren Darren Aronofsky (49), og Craig har datteren Ella (26) med ekskona Fiona Loudon.

At den britiske skuespillerduoen foretrekker en privat tilværelse, har vist seg tydelig fra tidligere av. Da de to giftet seg i all hemmelighet i New York i 2011, var det kun fire personer til stede under seremonien. Bryllupet sto for øvrig bare seks måneder etter at de først begynte å date.

VERNER OM PRIVATLIVET: Daniel og Rachel er ikke kjent for å være utleverende om sitt privatliv. Her avbildet under Golden Globe Awards i Los Angeles i 2013. Foto: NTB Scanpix
VERNER OM PRIVATLIVET: Daniel og Rachel er ikke kjent for å være utleverende om sitt privatliv. Her avbildet under Golden Globe Awards i Los Angeles i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En talsperson for Weisz bekreftet den gang giftermålet overfor People.

- Daniel og Rachel insisterte på å ha et lite, rolig bryllup. De er hodestups forelsket og kunne ikke vente med å bli mann og kone - men de ønsket så lite oppstyr som mulig, delte en kilde, ifølge Daily Mail.

- Utrolig dårlig

Selv om de nybakte foreldrene vanligvis verner svært godt om forholdet sitt, lettet «The Bourne Legacy»-stjernen på sløret om følelsene til den barske James Bond-agenten i intervjuet med New York Times i april.

- Jeg er utrolig glad for å være gift. Jeg er veldig, veldig lykkelig. Vi er bare utrolig dårlig til å snakke om privatlivet vårt, innrømmet hun.

Ekteskapet med Craig er Weisz sitt første. Hun sverget nemlig lenge at hun aldri skulle stå brud.

- Det var aldri en ambisjon for meg å gifte seg. Heller det motsatte. Jeg klarte ikke å relatere meg til romantiske komedier, og ekteskap virker å være hele poenget med dem. Så skjedde det plutselig bare, i et lykkelig og modent øyeblikk, forklarte hun til Evening Standard tidligere i år, ifølge People.

LES OGSÅ: Ville ha Kanye West som James Bond

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer