Bill Skarsgård:

Stjernen er blitt far for første gang

Skuespilleren og kjæresten Alida Morberg skal ha ønsket sin førstefødte velkommen til verden.

BLE PAPPA: Skuespiller Bill Skarsgård (i midten) skal ha blitt far for første gang. Her med brødrene Alexander og Gustaf (t.h.) på rød løper i Los Angeles i fjor høst. Foto: Reuters/ NTB scanpix
BLE PAPPA: Skuespiller Bill Skarsgård (i midten) skal ha blitt far for første gang. Her med brødrene Alexander og Gustaf (t.h.) på rød løper i Los Angeles i fjor høst. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

I sommer kunne den svenske skuespilleren Bill Skarsgård (28), kjent fra blant annet «Atomic Blonde», «It» og «Hemlock Grove», avsløre at han ventet barn med kjæresten, skuespiller Alida Morberg (33).

Nå, i overkant av to måneder senere, skal den lille ha kommet til verden. Det avslører det svenske nettstedet Hänt mandag.

I skrivende stund har ikke Hänt fått noen kommentar fra Skarsgård eller Morberg, men ifølge nettstedet fant fødselen sted forrige mandag.

Hänt henviser til det svenske folkeregisteret, og skriver at parets førstefødte er en liten jente som foreløpig ikke skal ha fått noe navn.

- De er selvfølgelig overlykkelige, uttaler en kilde som skal stå de nybakte foreldrene nær.

Artikkelen fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: Ifølge Hänt er Alida Morberg og Bill SKarsgård overlykkelige over familieforøkelsen. Her på rød løper i fjor høst. Foto: NTB scanpix
LYKKELIGE: Ifølge Hänt er Alida Morberg og Bill SKarsgård overlykkelige over familieforøkelsen. Her på rød løper i fjor høst. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nytt hus i Sverige

Kort tid etter at det ble kjent at Bill Skarsgård, som er sønn av den suksessrike skuespilleren Stellan Skarsgård (67), skulle bli pappa, kom han med en ny avsløring.

I et intervju med Aftonbladet røpet han at han og kjæresten hadde kjøpt leilighet sammen i Stockholm, og var klare til å vende nesen mot Sverige fra Hollywood.

- Jeg følte det var viktig å ha et hjem, en fysisk plass. Nå har jeg det. Det er mitt første hjem, vi bygger huset og det føles bra. Det er også stedet der jeg vokste opp og der hele familien min er. Så det kommer til å bli basen vår, sa han.

Bill fortalte videre at han ser frem til å slå seg til ro og skape et trygt hjem for seg og sin lille familie.

- Jeg har aldri hatt det som voksen, jeg har aldri hatt min egen seng. Så det er deilig nå, la han til i intervjuet.

Hvor fødselen har funnet sted, er i skrivende stund ikke kjent.

POPULÆR: Svenske Bill Skarsgård har, i likhet med flere andre i familien, gjort suksess i Hollywood. Her i en scene fra den ferske tv-serien «Castle Rock». Foto: PatrickHarbron/ Warner Bros/ Kobal/ REX/Shutterstock/ NTB scanpix
POPULÆR: Svenske Bill Skarsgård har, i likhet med flere andre i familien, gjort suksess i Hollywood. Her i en scene fra den ferske tv-serien «Castle Rock». Foto: PatrickHarbron/ Warner Bros/ Kobal/ REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Gikk over termin

I slutten av august røpet Alida Morberg at hun hadde termin i løpet av september måned.

- Jeg skal føde om tre uker, sa hun til Aftonbladet den gang.

Etter alt å dømme har den ferske moren altså gått gravid et par uker over termin. Ifølge Babyverden er det større sannsynlighet for å føde etter termin hvis man er førstegangsfødende.

I intervjuet med Aftonbladet på sensommeren, fortalte for øvrig «Svartstjön»-skuespilleren at svangerskapet hadde forløpt uten problemer så langt:

- Jeg har følt meg bra hele tiden. Jeg har hatt litt flaks og har ikke følt meg dårlig eller sånne ting. Det føles bra. Jeg er kanskje litt trøttere og mer introvert enn vanlig, sa hun lattermildt.

Storebror vil være i nærheten

Som nevnt er Bill blant medlemmene i den suksessrike Skarsgård-familien, som blant annet inkluderer «True Blood»-stjernen Alexander Skarsgård (42).

Eldstemann i søskenflokken på seks gjør det svært skarpt i Hollywood, men for et par måneder siden fortalte Alexander at også han - i likhet med lillebror Bill - har valgt å kjøpe seg et krypinn i Stockholm.

En av grunnene til leilighetskjøpet skal nettopp være familieforøkelsen til lillebror Skarsgård.

- Sam, min andre bror, har en treåring, og i tillegg har jeg to yngre brødre som er seks og ni år. Jeg elsker de så høyt, og nå når mine søsken begynner å få barn vil jeg være der når de vokser opp. Jeg vil ikke at de skal se på meg som en fremmed som bare dukker opp to ganger i året, sa Alexander til Aftonbladet i sommer.

LES OGSÅ: - Jeg ønsker meg flere barn