Tom Parker:

Stjernen døde kun 33 år gammel

- Han kjempet til siste slutt.

HAR GÅTT BORT: Tom Parker etterlater seg kona Kelsey Hardwick og to små barn. Foto: Pa Photos/Yui Mok/NTB
HAR GÅTT BORT: Tom Parker etterlater seg kona Kelsey Hardwick og to små barn. Foto: Pa Photos/Yui Mok/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2020 kom den vonde nyheten om at Tom Parker (33), kjent fra boybandet The Wanted, hadde fått svulst på hjernen.

Det avslørte han selv i et åpenhjertig innlegg i sosiale medier.

«Vi er helt knust, men vi kommer til å kjempe mot dette helt til siste slutt. Vi vil ikke ha tristheten deres, vi vil bare ha kjærlighet og positivet. Sammen skal vi sette søkelyset på denne grusomme sykdommen, og vi kikker på alle mulige behandlinger», fortalte han den gang.

I et intervju med OK! Magazine utdypet artisten videre at det var krefttypen glioblastom han hadde fått. Dette er en veldig alvorlig diagnose, med svært dårlige prognoser. De fleste lever bare i litt over ett år etter at diagnosen er stilt, ifølge Oslo universitetssykehus.

Det blir et sterkt øyeblikk i «Mesternes Mester» når Bjørn Einar Romøren forteller om kreften. Video: NRK Vis mer

«Hjertene våre er knust»

Onsdag kommer kona Kelsey (32) med den hjerteskjærende beskjeden om at ektemannen nå har gått bort.

«Det er med det tyngste hjertet at vi bekrefter at Tom fredfullt gikk bort tidligere i dag med all familien ved sin side», skriver hun på Instagram.

Sammen har Tom og Kelsey de to små barna Aurelia (2) og Bodhi (1).

«Hjertene våre er knust. Tom var midtpunktet i vår verden og vi kan ikke tenke oss et liv uten hans smittende smil og energiske tilstedeværelse. Vi er oppriktig takknemlige for den strømmende kjærligheten og støtten, og ber om at vi alle forenes for å sikre at Toms lys fortsetter å skinne for hans vakre barn. Tusen takk til alle som har støttet og vist omsorg gjennom hele prosessen. Han kjempet til siste slutt», står det avslutningsvis.

Fikk sjokk

Parker fikk påvist kreft i fjerde stadium, og fikk vite at valgmulighetene var få.

- Jeg er fortsatt i sjokk. Det er altfor mye å svelge. Jeg visste at noe var galt, men jeg hadde aldri regnet med dette. Man tenker aldri at sånne ting kommer til å skje med deg, fortalte han til OK! Magazine høsten 2020.

I oktober i fjor fortalte tobarnsfaren at han var bekymret for fremtiden.

- Jeg føler at jeg er mye sterkere nå, men det er så vanskelig å tenke på framtiden. Skjønner du hva jeg mer? Jeg vet helt ærlig ikke hva som venter lenger, fortalte han gråtkvalt i dokumentar «Inside My Head», hvor han og kona åpnet opp om hverdagen med kreftdiagnosen.

- Jeg tror ikke du vet hvordan du føler rundt døden før du møter den ansikt til ansikt. Kommer jeg til å dø? Det er det viktigste spørsmålet. Jeg vil være her, og være den beste versjonen jeg kan, delte han videre.

Solid karriere

Det irsk-britiske boybandet The Wanted gjorde stor suksess da de for ti år siden ga ut sin første singel og sitt første album. Singelen nådde førsteplassen i Storbritannia, mens albumet kom på en fjerdeplass.

De fem medlemmene var aktive fram til 2014, da prosjektet ble lagt på is.

Parker er blant dem som har gjort solid solokarriere i ettertid. Han har siden jobbet som DJ, vært realitydeltaker og har spilt selveste Danny i en nasjonal oppsetning av «Grease».

LES OGSÅ: - Gikk rett til angrep på meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer