Chrissy Teigen:

Stjernen deler overraskende nyhet

- Det er på tide å si farvel.

TAR FARVEL: Chrissy Teigen tar torsdag farvel med sine 13 millioner Twitter-følgere. Foto: Splash News / NTB
TAR FARVEL: Chrissy Teigen tar torsdag farvel med sine 13 millioner Twitter-følgere. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tobarnsmoren Modell Chrissy Teigen (35) tar farvel med Twitter og deaktiverer brukeren sin.

«I over ti år har dere betydd alt. Jeg skylder utrolig mye til den verdenen vi har skapt her. Jeg anser oppriktig mange av dere som mine virkelige venner», skriver hun.

Videre skriver Teigen at det er på tide å si farvel.

«Dette tjener meg ikke lenger positivt som det gjør meg negativt, og da tror jeg tiden er inne for at jeg gir meg», legger hun til.

35-åringen forklarer videre at hennes mål er å gjøre folk lykkelige, og skriver at det smerter når hun ikke lykkes med det.

Foto: Skjermdump / Twitter
Foto: Skjermdump / Twitter Vis mer

«Jeg har alltid blitt fremstilt som den sterke og skarpe jenta, men det er jeg bare ikke», skriver hun videre, og legger til:

«Mitt ønske om å bli likt og min frykt for å irritere har gjort meg til en annen person enn den dere startet å følge, et annet menneske. Lev godt, tvitrere. Vit at alt jeg brydde meg om var dere!»

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

Har lært mye

Videre oppmuntrer Teigen sine følgere til å «vite at deres ord betyr noe, uansett hva du møter, hva andre forteller eller hva din intensjon er», og skriver at hun i løpet av årene har «fått så mange små knyttnever at jeg på dette tidspunktet er svært forslått».

Hun avslutter med å innrømme at hun selv har gjort feil, mange ganger foran hundretusener.

«Det har jeg lært mye av. Men en ting jeg ikke har lært er å stenge negativiteten ute. Jeg er bare en sensitiv dritt, ok!? Jeg vil ikke være sånn, men jeg er det bare! Men jeg er takknemlig for dere og vår tid sammen, oppriktig. Jeg hater dere også», skriver 35-åringen og legger ved et hjertetegn.

DÅRLIG STEMNING: Da Chrissy Teigen og mannen John Legend skulle på middagsbesøk hos Kris Jenner, var ikke verten særlig fornøyd. Det resulterte i denne Instagram-storyen. Video: @krisjenner / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Teigen er gift med den kjente artisten John Legend (42) og har vært en aktiv bruker av sosiale medier opp gjennom årene. I store deler av 2020 trakk hun seg imidlertid tilbake, da hun og ektemannen opplevde alle foreldres verste mareritt da de mistet sin ufødte sønn, Jack.

I november samme år åpnet hun seg om tapet, og skrev blant annet i et lengre Instagram-innlegg om sine opp- og nedturer i livet.

«Når jeg er gammel og grå vil jeg se tilbake på de to siste månedene som brutale, slitsomme, triste, fysisk utfordrende og mentalt smertefulle kjerringer av noen måneder. Men jeg nekter å ikke finne humor i både raserianfallene og antrekkene», skrev hun, og refererte til antrekket hun hadde på seg på det vedlagte bildet.

Ekteparet takket også for all støtten de hadde fått i et annet innlegg, samtidig som de uttrykte at de er svært takknemlige for at de allerede har de to barna Luna Simone og Miles Theodore.

SMELL: Det kan være risikabelt å sitte på første rad under basketballkamper. Det fikk Chrissy Teigen og John Legend kjenne på da de møtte opp for å se kompisen Dwayne Wade spille. Vis mer

LES OGSÅ: Dette er stjernenes hemmelige Instagram-kontoer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer