Mariah Carey:

Stjernen deler om den tøffe oppveksten

Sangstjernen Mariah Careys familie hadde ikke mye penger under oppveksten hennes, og hun synes det er vanskelig å lære barna sine til å sette pris på det de har.

TØFF OPPVEKST: Sangstjernen Mariah Carey åpner opp om sin tøffe oppvekst, og forteller at det er vanskelig å oppdra de to barna sine til å sette pris på det de har. Foto: NTB Scanpix
TØFF OPPVEKST: Sangstjernen Mariah Carey åpner opp om sin tøffe oppvekst, og forteller at det er vanskelig å oppdra de to barna sine til å sette pris på det de har. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2011 fikk sangstjernen Mariah Carey (49) tvillingene Monroe Cannon og Moroccan Scott Cannon sammen med eksmannen Nick Cannon (38).

I dag har tvillingene rukket å bli åtte år gamle, og lever en svært annerledes barndom enn det Mariah selv hadde. I et nytt intervju forteller sangstjernen nå om forskjellen fra sin egen oppvekst og barnas.

Hadde ikke mye penger

- Det er vanskelig, men jeg prøver å holde dem på jorda så de ikke tror at alt bare blir gitt til dem, forteller 49-åringen i et intervju med People, og fortsetter:

- Akkurat nå er det sånn, «jeg vil ha det», og jeg bare, «du spør meg om ting som koster tjue dollar». Jeg kan ikke en gang se for meg å ha én dollar da jeg var barn fordi vi ikke hadde nok penger. Så de er nødt til å sette pris på de tingene.

View this post on Instagram

Studio time is always a fun time!🎼🥰

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Det er tydelig at morsrollen betyr mye for stjernen, og at hun har et stort ønske om å gi barna sine en så bra oppvekst som mulig. I intervjuet forteller stjernen at hun ikke hadde vært den samme uten barna sine.

- De er mye, men de gir meg så mye kjærlighet i retur. Jeg hadde ikke vært den samme personen uten dem. Jeg synes at Nick og jeg har gjort en god jobb med å samarbeide om foreldrerollen og samtidig være venner med hverandre så vi kan snakke sammen, forteller Carey.

- Jeg hadde en tøff oppvekst

Under Mariahs oppvekst var familien stadig på flyttefot rundt i storbyen New York, og i dag prøver hun etter beste evne å gjøre det beste ut av enhver situasjon.

- Noen ganger hadde jeg det veldig gøy, andre ganger ikke, minnes stjernen om barndommen til People.

Nylig besøkte stjernen Camp Mariah, en sommerleir for skolelever fra familier med lav inntekt i New York, som hun sponser gjennom Fresh Air Fund. Besøket var i anledningen deres 25 årsjubileum, og der fortalte stjernen åpenhjertig om barndommen til publikum.

- Jeg hadde en tøff oppvekst med familien min og musikk ble en inspirasjon for meg. Jeg hadde ikke én person som jeg tenkte at «det er den jeg har lyst til å være». Jeg måtte finne ut av alt på egenhånd. Så jeg begynte å jobbe som veldig ung, jeg jobbet med bakgrunnsmusikken min, lærte alt om studio og la igjen mye tid, fortalte stjernen under besøket, ifølge People.

Avslørte skjult lidelse

I fjor åpnet Carey seg også opp om barndommen sin da hun avslørte at hun er bipolar, i et eksklusivt intervju med People. Sangfuglen hadde holdt sykdommen skjult i 17 år, og fikk diagnosen allerede i 2001 da hun havnet på sykehus etter et mentalt sammenbrudd.

- Folk som har sluppet unna livet jeg vokste opp med, ønsker ikke å gå tilbake i tid. Miljøet mitt som barn forsterket ikke bare sykdommen min, det påvirket også viljen min til å søke en langsiktig løsning for den, uttalte 49-åringen den gang.

- Det viktigste jeg kan gjøre for barna mine er å gi dem det jeg ikke fikk: en sjanse til å leve i et trygt og sikkert hjem omringet av mennesker som elsker og støtter dem ubetinget, fortsatte hun.

«Bipolar lidelse, også kjent som manisk depressiv lidelse, er en tilstand som kjennetegnes ved at stemningsleiet kan svinge mellom to ytterpoler», skriver Lommelegen.no.

«Bipolar I, den klassiske formen, kjennetegnes av kraftige maniske tilstander og alvorlige depresjoner. Enkelte opplever hallusinasjoner, vrangforestillinger og sterk forvirring. Bipolar II kjennetegnes av alvorlige depresjoner og mildere oppstemte episoder (hypomani)», står det videre på lommelegens nettsider.

LES OGSÅ: - Det er en av de pinligste tingene som har skjedd meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer