Harry Styles

Stjernen ble historisk etter dette

Den britiske artisten Harry Styles skaper historie med sin forside av motemagasinet Vogue.

HISTORISK: Harry Styles skaper historie med sin forside av motemagasinet Vogue. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP/NTB
HISTORISK: Harry Styles skaper historie med sin forside av motemagasinet Vogue. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Den britiske sangeren og gitaristen Harry Styles (26) fikk for alvor fart på musikkarrieren sin etter deltakelsen i det britiske sangprogrammet «X Factor». Der ble han koblet sammen med Niall Horan (27), Liam Payne (27), Zayn Malik (27) og Louis Tomlinson (28), og sammen dannet de boybandet One Direction.

Boybandet oppnådde stor suksess, og etter bandets oppløsning bega Styles seg ut på en solokarriere. I 2017 kom han ut med sitt første soloalbum «Harry Styles», før han fulgte opp med albumet «Fine Line» i fjor. Begge albumene ble suksesser.

Nå skaper han også historie, ifølge CNN. Briten er nemlig den første mannen som har fått pryde forsiden av motemagasinet Vogue.

Beundrer klær i kvinneavdelingen

På forsiden stiller artisten, som ikke er fremmed for å ta sjanser når det kommer til mote, i en spesialsydd kjole fra merket Gucci.

I intervjuet innrømmer artisten at klær er til for at man skal kunne ha det gøy, eksperimentere og leke med det. Han er heller ikke redd for å viske ut skillet mellom klær for menn og kvinner.

- Det som er veldig spennende er at alle disse linjene bare smuldrer bort når du tar vekk at det finnes klær for menn og klær for kvinner. Når du fjerner noen barrierer, åpner du en arena der du kan spille. Jeg går i butikker noen ganger, og bare se på klær i kvinneavdelingen og tenker at de er fantastiske, forklarer han til motemagasinet.

Styles mener også at man aldri kan være «overdressed», det begrepet eksisterer nemlig ikke for ham.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Nå kan jeg ta på meg noe som føles skikkelig flamboyant, og jeg føler meg ikke gal som går med det. Jeg tror at hvis du har noe du føler deg fantastisk i, så er det som et superhelt-antrekk, legger han til.

Styles har tidligere fortalt at det for han ikke finnes et skille mellom hva menn og kvinner har på seg.

- Hvis jeg ser en fin skjorte og får beskjed om at den bare er for kvinner tenker jeg: «Ja vel? Det gjør ikke at jeg ønsker meg den noe mindre», forklarte han til The Guardian i fjor.

- Hvem bryr seg?

Det har tidligere oppstått spekulasjoner rundt om Styles er bifil, blant annet på bakgrunn av hvordan han kler seg. Dette fikk han også spørsmål om i ovennevnte intervju med The Guardian.

- Det er ikke slik at jeg sitter på et svar, beskytter det og holder igjen. Det er ikke et tilfelle av: «Jeg forteller deg det ikke fordi jeg ikke vil si det». Det er heller ikke slik at: «Dette er bare mitt, og ikke ditt». Det handler om hvem bryr seg egentlig? Gir det mening? svarte han.

HAR IKKE ET SVAR: Harry Styles har tidligere svart at han synes seksualitet er noe som er gøy, og at han ikke har tenkt noe mer på det enn det. Foto: Rich Fury / AFP / NTB
HAR IKKE ET SVAR: Harry Styles har tidligere svart at han synes seksualitet er noe som er gøy, og at han ikke har tenkt noe mer på det enn det. Foto: Rich Fury / AFP / NTB Vis mer

Videre forklarte Styles at måten han kler seg på ofte handler om hvilke samarbeidspartnere han ønsker å jobbe med.

- Jeg vil at ting skal se ut på en bestemt måte. Ikke fordi det får meg til å se ut som at jeg er homofil, heterofil eller bifil, men fordi jeg synes det er kult. Og mer enn det vet jeg ikke. Jeg synes bare seksualitet er noe som er gøy. Helt ærlig kan jeg ikke si at jeg har tenkt noe mer på det enn det, fortsatte han.

FIKSJON: Euphoria har skildret en fiktiv sex-scene mellom «One Direction»-medlemmene Louis Tomlinson og Harry Styles. Det skaper reaksjoner. Vis mer

Bet av seg tungespissen

Det er imidlertid ikke bare musikken og spekulasjoner rundt stjernens legning som gjør at Styles har skapt overskrifter tidligere. I et intervju med musikkmagasinet Rolling Stones i fjor kom han nemlig med noen heller oppsiktsvekkende detaljer.

Som en del av den kreative prosessen rundt hans andre album, avslørte 26-åringen både en del margaritaer i morgentimene og at han har tatt mye «magic mushrooms», altså hallusinerende sopp, mens han var i studioet.

HALLUSINERENDE SOPP: Artisten har tidligere avslørt at han har tatt mye hallusinerende sopp. Foto: Richard Young / Shutterstock / NTB
HALLUSINERENDE SOPP: Artisten har tidligere avslørt at han har tatt mye hallusinerende sopp. Foto: Richard Young / Shutterstock / NTB Vis mer

- Vi pleide å ta sopp, legge oss ned i gresset og høre på Paul McCartney's Ram (1971) i sola, sa at han i intervjuet.

Han avslørte også at han på et tidspunkt hadde et uhell etter inntaket av den hallusinerende soppen. Han klarte nemlig å bite av seg en del av tungespissen i påvirket tilstand.

- Jeg prøvde å synge mens blodet rant ut av munnen, mintes han.

LES OGSÅ: - Dette er ekte kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer