Stjernen avslører treningsrutinene sine

– Jeg tar 500 sit-ups hver dag, sier «Lone Survivor»-skuespiller Mark Wahlberg.

ACTION: Det er høy intensitet i flere av actionfilmene Mark spiller i. Her er han på settet av 'Transformers: Age of Extinction' sammen med regissør Michael Bay. Foto: All Over Press
ACTION: Det er høy intensitet i flere av actionfilmene Mark spiller i. Her er han på settet av 'Transformers: Age of Extinction' sammen med regissør Michael Bay. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
FAMILIEKJÆR: Mark bruker så mye tid som mulig sammen med kona Rhea og deres fire barn. Her er familien i Barbados i januar. Foto: All Over Press
FAMILIEKJÆR: Mark bruker så mye tid som mulig sammen med kona Rhea og deres fire barn. Her er familien i Barbados i januar. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Mark Wahlberg (43) hadde ingen lett barndom. Boston-gutten ble arrestert flere ganger og allerede som 13-åring var han avhengig av kokain. Da han ble 16, kom han i fengsel for vold.

Men etterhvert forandret Marks liv seg drastisk. I 1997 fikk han sitt skuespiller-gjennombrudd som pornostjernen Dirk Diggler i «Boogie Nights»​. 

Siden den gang har karrieren hans skutt fart og 43-åringen har spilt i store filmer som «Three kings» (mot blant annet George Clooney), «Lone Survivor» og «Tranformers: Age of Extinction».

Men, selv om han tidligere har sagt at karrierren hans er viktigst, er det én annen ting – i tillegg til familien – Mark elsker å bruke tiden sin på; nemlig trening.

Saken fortsetter under bildet.

– Seks dager i uken står jeg opp 02:30 og trener hardt fra 03:00 til 04:00, med ti sekunders-pauser. Etter det kjører vi til en lokal baskeballbane og spiller i en times tid, avslørte skuespilleren til Piers Morgan (50) for Event Magazine.

Men det stopper ikke der.

PÅ LØPETUR: Mark holder seg i form ved hjelp av blant annet løping og boksing. Foto: All Over Press
PÅ LØPETUR: Mark holder seg i form ved hjelp av blant annet løping og boksing. Foto: All Over Press Vis mer

– Jeg er tilbake på hotellet 06:00. Der spiser jeg kylling og grønnsaker før jeg drar til filmsettet rundt 07:00. I løpet av dagen tar jeg 500 sit-ups. Når jeg er ferdig på jobb rundt 19:00, bokser jeg i tre kvarter. Deretter spiser jeg og legger meg 20:00, avsluttet den tidligere rapperen.

I tillegg til å dele sin elleville timeplan, fortalte Mark at staben hans alltid gjør om et helt hotellrom til et privat treningsstudio under oppholdet hans.


LES OGSÅ: – Jeg har aldri brukt steroider

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer