Julianne Hough

Stjernen avslører:
- Jeg er ikke streit

Hollywood-stjernen Julianne Hough kom med en åpenhjertig innrømmelse overfor ektemannen.

INNRØMMELSE: Julianne Hough kommer med en innrømmelse om egen legning. Foto: NTB Scanpix
INNRØMMELSE: Julianne Hough kommer med en innrømmelse om egen legning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det sier hun i nyeste utgave av magasinet Women's Health. Intervjuet er blant annet gjengitt av ABC News og Huffington Post.

31-åringen giftet seg for to år siden med ishockeystjernen Brooks Laich (36). Selv er hun kjent for filmer som «Safe Haven» og «Footloose» - og har blant annet gjennom flere sesonger vært blant danserne i den amerikanske utgaven av «Skal vi danse».

- Jeg sa, «du vet at jeg ikke er streit (ikke heterofil, red.anm.), sant?», sier Hough til Women's Health.

Ektemannen skal ha reagert med overraskelse.

- Han sa «unnskyld meg, men hva sa du nå?». Og jeg bare: «Jeg er ikke det. Men jeg har valgt å være sammen med deg.»

GIFT: Julianne Hough og Brooks Laich. Foto: Rob Latour/REX/NTB Scanpix
GIFT: Julianne Hough og Brooks Laich. Foto: Rob Latour/REX/NTB Scanpix Vis mer

Tettere enn noensinne

Hough sier at hun har utviklet seg som menneske de siste åra, og at hun var redd for at det skulle skremme ektemannen. Hun sier at hun har funnet en mening med livet, og at det etter hvert har gjort henne grenseløs.

- Jeg ble kjent med den kvinnen jeg hadde innvendig som ikke trenger noe. Den jeg var, var en liten jente som trengte at han skulle beskytte meg. Jeg var redd for at han ikke skulle elske den siden av meg, men jo mer jeg var meg selv, jo mer ble han tiltrukket av meg, sier Hough.

Nå er ekteparet nærmere hverandre enn noensinne, sier hun.

- Nå som jeg har sagt alt dette, så synes jeg vi har en trygghet. Og det er ikke noe farlig å si ting jeg har vært redd for tidligere, som jeg har skammet meg over på grunn av ting jeg har blitt fortalt eller måten jeg er oppvokst på.

- For tjukk

Hough har tidligere vært kjent for å være selvsikker, og ikke legge skjul på noe som helst overfor pressen. Men hun har også innrømmet at hun til tider ikke har vært like trygg på seg selv.

Hun ble nemlig utsatt for en ubehagelig episode på et filmsett.

- Jeg spilte i en film hvor jeg ble fortalt at jeg var for tjukk for rollen hver eneste dag, forteller hun og legger til at hun selv synes hun egentlig var for tynn.

Dancing with the stars-stjernen Julianne Hough giftet seg i romantiske omgivelser i Idaho. Vis mer

- Jeg har aldri vært så tynn i hele mitt liv, forteller hun.

Etter den ubehagelige opplevelsen mistet Hough selvtilliten, og startet å sammenligne seg selv med andre. Ved å stadig strebe etter ting hun liker ved seg selv, og trene på å tenke positivt, lærte skuespillerstjernen til slutt å bli glad i seg selv igjen.

Allerede som 10-åring flyttet den amerikanske blondinen til London for å bli danser sammen med broren Derek Hough (32). I et intervju med Cosmopolitan i 2013 kunne Hough avsløre at oppholdet i London medførte at hun ble misbrukt i en årrekke.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.

LES OGSÅ: - Jeg ble oppfattet som en drittsekk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer