Jared Padalecki:

Stjernen arrestert

«Supernatural»-stjernen Jared Padalecki skal ha slått til flere i Texas.

ARRESTERT: Jared Padalecki (t.v) skal i helgen ha blitt arrestert. Her sammen med «Supernatural»-kollega Jensen Ackles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: Jared Padalecki (t.v) skal i helgen ha blitt arrestert. Her sammen med «Supernatural»-kollega Jensen Ackles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Jared Padalecki (37), kanskje best kjent som Sam Winchester i «Supernatural», ble i helgen arrestert i Texas, skriver flere utenlandske medier, deriblant TMZ.

Ifølge nettstedet skal han på utestedet Stereotype angivelig ha slått til en bartender natt til søndag. En venn nær stjernen skal ha ført ham ut av baren, og deretter forsøkt å roe ham ned. Det skal ha vært nytteløst.

37-åringen skal nemlig kort tid etter ha havnet utfor med barens manager og også gitt ham et slag i ansiktet. Politiet skal ha ankommet stedet etter kort tid, noe som medførte at Padalecki skal ha blitt arrestert.

Ifølge E! News ble «Supernatural»-stjernen fraktet til fengsel i Austin klokken halv fem natt til søndag, men ble senere løslatt mot kausjon. Ifølge nettstedet må stjernen likevel møte i retten, men datoen for dette er ikke offentlig kjent.

STJERNER: Jensen og Jared i «Supernatural». Serien ble her til lands sendt på TVNorge. Foto: Warner Bros / NTB Scanpix
STJERNER: Jensen og Jared i «Supernatural». Serien ble her til lands sendt på TVNorge. Foto: Warner Bros / NTB Scanpix Vis mer

37-åringen har foreløpig ikke selv kommentert hendelsen.

Jared Padalecki er som nevnt best kjent for rollen i den ovennevnte eventyr- og grøsserserien, men har også filmer og serier som «Gilmore Girls», «Friday the 13th», og «House of Wax » på CV-en.

«Feil» kjønn

Privat er han gift med Genevieve Padalecki (38), som han ble smidd i hymens lenker med i 2010, og også hun har spilt i «Supernatural».

I 2012 ble paret foreldre for første gang da sønnen Thomas Colton (7) kom til verden. Året etter fikk de sønnen Austin Shepherd (5), og i 2017 fikk de datteren Odette Elliott (2) sammen.

BARNEFRI: Jared og Genevieve Padalecki har tre barn sammen. Her var ekteparet på rød løper i fjor. Foto: NTB Scanpix
BARNEFRI: Jared og Genevieve Padalecki har tre barn sammen. Her var ekteparet på rød løper i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og skal vi tro Jared Padaleckis tidligere uttalelser, var en datter trolig etterlengtet fra parets side. Da de ventet sitt første barn var nemlig skuespilleren sikker på at den førstefødte skulle bli en liten jente, men etter at kona var på ultralyd viser det seg at paret ventet en sønn.

- Jeg hadde en intuisjon på at det skulle bli en jente - men den gang ei! Men, selv om det høres ut som en klisjé, det eneste jeg ønsker er at babyen skal være frisk og rask - uansett om det er en gutt eller jente, sa Padalecki i et intervju med nettstedet Tonic den gang.

Hyllet kona

På Instagram deler 37-åringen stadig bilder av både barna og kona med sine 5,2 millioner følgere. Det gjorde han blant annet tidligere i år da han hyllet Genevieve.

- Gratulerer med dagen til den mest fantastiske kona, mammaen og personen jeg noen gang har møtt, skrev han blant annet.

Hyllesten har fått over 800 000 likerklikk.

LES OGSÅ: - Ble sint og urimelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer