Jaime King angrepet:

Stjernen angrepet mens sønnen (4) satt i bilen

Jaime King var tydelig preget av hendelsen.

DRAMATISK: Jaime King ble angrepet i Beverly Hills med sønnen sittende i bilen. Foto: NTB Scanpix
DRAMATISK: Jaime King ble angrepet i Beverly Hills med sønnen sittende i bilen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Skuespiller Jaime King (38) fikk seg en svært uhyggelig overraskelse i Beverly Hills onsdag, da hun ble utsatt for et angrep av en fremmed mann.

Ifølge politiet i Beverly Hills var det en 47 år gammel mann fra Los Angeles som gikk løs på bilen til King, som en venn av henne og hennes fire år gamle sønn, James Knight, satt i, skriver TMZ.

Selv befant «Hart of Dixie»-stjernen seg på utsiden av den parkerte bilen.

Mannen skal ifølge nettstedet ha hoppet opp på frontruta på bilen, som resulterte i at den nærmest gikk i total oppløsning. Videre kommer det frem at glasset fra ruta, traff fireåringen.

Saken fortsetter nedenfor.

A post shared by Jaime King (@jaime_king) on

Kausjon

Mannen skal tidligere ha blitt observert mens han gikk løs på andre biler, før han gikk amok på 38-åringens Mercedes, ifølge politiet.

Som følge av hendelsen er nå mannen arrestert for å ha satt skuespillerens barn i fare, hærverk og et mindre lovbrudd. Ifølge nettstedet kan mannen løslates mot 100 000 amerikanske dollar i kausjon, noe som tilsvarer i underkant av 800 000 norske kroner.

Skuespilleren var tydelig preget av den alvorlige hendelsen, og slet med å holde tårene tilbake da hun snakket med politiet, som skal ha fått en rekke nødanrop fra vitner.

Bilen til Jaime ble senere tauet bort fra stedet. En talsperson for skuespilleren ønsket ikke å kommentere hendelsen, ifølge People.

Jaime King har sønnen med ektemannen Kyle Newman (42). Sammen har de også to år gamle Leo Thames.

EKTEPAR: Jaime og ektemannen Kyle har vært et par siden 2005 og giftet seg i 2007. Foto: NTB Scanpx
EKTEPAR: Jaime og ektemannen Kyle har vært et par siden 2005 og giftet seg i 2007. Foto: NTB Scanpx Vis mer

Kritikk for amme-bilder

Ekteparet fikk sitt andre barn sammen i 2015, og den gang avslørte Jaime selv den glade nyheten i sosiale medier.

- Vi er så glade over å kunne ønske vår lille gutt velkommen til verden. Han ble født torsdag 16. juli, skrev hun og la ved et bilde av at hun ammet den lille.

Dette var ikke første gang Hollywood-stjernen slo et slag for kritikken om at folk poster amme-bilder på sosiale medier.

Like etter fødselen av sin førstefødte, delte hun nemlig dette bildet med fansen:

- Dette er øyeblikkene en mamma lever for. Amming burde ikke være tabu - og ingen burde dømme de som gir morsmelkerstatning - alt er gøy for hele familien, skrev hun under.

Gudmor

Ekteparet ble kjærester i 2005 og to år senere giftet de seg i en intim seremoni i Los Angeles.

Begge graviditetene er to etterlengtede mirakler. 38-åringen har nemlig tidligere vært åpen om at hun lenge slet med å bli gravid, og at hun har vært gjennom flere spontanaborter.

Jaime er nær venninne med popstjernen Taylor Swift (28), og etter at babynyheten ble kjent, avslørte sangfuglen at hun hadde fått det ærefulle oppdraget om å være gudmor for baby nummer to.

- Å velge en gudmor er en veldig hellig og viktig ting i vår familie. Vi prøver å finne mennesker som vi vet ville oppdratt barnet vårt på samme måte som vi selv ville gjort. Og hennes omtenksomhet, godhet og autentisitet er utrolig sterk for meg, har Jaime tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Viser frem hele familien for første gang