Dennis Quaid:

Stjernen (65) forlovet med 26-åring

Dennis Quaid har funnet kjærligheten igjen.

FORLOVET: 65 år gamle Dennis Quaid har funnet kjærligheten på nytt - i 39 år yngre Laura. Nå bekrefter han at de har forlovet seg. Foto: NTB scanpix
FORLOVET: 65 år gamle Dennis Quaid har funnet kjærligheten på nytt - i 39 år yngre Laura. Nå bekrefter han at de har forlovet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Dennis Quaid (65) har sjarmert mange i senk i løpet av sin suksessrike karriere. Mange forbinder ham med filmer som «Foreldrefellen», «The Day After Tomorrow», «Dine, mine og våre» og «A Dog's Purpose».

På seg har han fått rykte for å være litt av en kvinnebedårer, med tre ekteskap og diverse sidesprang bak seg. Selv om han med årene naturlig nok har blitt eldre, har ikke 65-åringen lagt jakten på kjærligheten på hylla.

Denne uken kunne han bekrefte, etter at ryktene hadde gått en stund, at han har forlovet seg på nytt. Det med 26 år gamle Laura Savoie, som altså er 39 år yngre enn ham.

FRIDDE PÅ HAWAII: Dennis Quaid hadde planlagt frieriet i over en halvannen måned før han tok steget. Her er han nylig avbildet med sin forlovede Laura Savoie. Foto: NTB Scanpix
FRIDDE PÅ HAWAII: Dennis Quaid hadde planlagt frieriet i over en halvannen måned før han tok steget. Her er han nylig avbildet med sin forlovede Laura Savoie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Romantisk frieri

På mandag kunne skuespilleren avsløre at han hadde planlagt frieriet i over halvannen måned. Han gikk ned på kne på Oahu, Hawaii, forrige uke, og fikk et ja hos sin kjære. Overfor Extra forteller han følgende om den romantiske begivenheten:

- Det skjedde ved Turtle Bay. Det var litt spontant, og hun ble veldig overrasket. Jeg hadde ringen i lommen min. Jeg ville at det skulle være veldig privat, sier han, og tilføyer at frieriet fant sted i solnedgangen.

PÅ JOBB: Selv om Quaid (t.h) også brukte anledningen til å fri, var han hovedsaklig på Hawaii for å promotere den nye filmen «Midway». Her poserer han med skuespillere Ed Skrein, Darren Criss og Etsushi Toyokawa. Foto: NTB scanpix
PÅ JOBB: Selv om Quaid (t.h) også brukte anledningen til å fri, var han hovedsaklig på Hawaii for å promotere den nye filmen «Midway». Her poserer han med skuespillere Ed Skrein, Darren Criss og Etsushi Toyokawa. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ringen var av betydelig størrelse, men det er ikke kjent hva den kostet. På paparazzibilder tatt av paret kan det se ut til at båndet er i gull, mens steinen er i en rødgul tone.

Den nyforlovede 26-åringen skal ha vært romantisk involvert med skuespilleren i fem måneders tid. Hun tar for tiden en doktorgrad ved Universitetet i Austin, og skal etter planen være ferdig med den i 2021.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

De to har ikke uttalt seg om når et eventuelt bryllup vil stå, men siden frieriet skjedde i såpass eksotiske omgivelser, kan en anta at de trolig ikke sparer på kruttet. Det er anslått at Quaid er verdt omtrent 30 millioner dollar, rundt 274 millioner norske kroner, så han har i hvert fall ressurser nok til å arrangere et luksusbryllup.

Selv om 26-åringen lever et relativt normalt liv, er hun ikke fremmed for rampelyset.

SUKSESS: Dennis Quaid har fått en egen stjerne på den berømte Hollywood Walk of Fame. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Dennis Quaid har fått en egen stjerne på den berømte Hollywood Walk of Fame. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun har tidligere vært i et forhold med «Entourage»-skuespiller Jeremy Piven (54), så hun faller tilsynelatende for en bestemt type menn. Likevel eksisterer det påfallende få offentlige bilder av henne.

Skandalemaker

Privat har Quaid hatt sitt å stri med, og kan se tilbake på et liv med både skitne skilsmisser og rusproblemer. Blant annet har stjernen tidligere avslørt hvordan han mistet flere roller i det som skulle vise seg å bli suksessfilmer.

I et intervju med W Magazine har han dessuten fortalt hvor vanskelig det var å gå gjennom en offentlig skilsmisse med skuespillereksen Meg Ryan (57), og at det føltes som «døden» der og da, ifølge ABC News.

BEDRE FORHOLD: Dennis Quaid og Meg Ryans ekteskap varte i ti år fra 1991 til 2001. I dag har de et bedre forhold enn rett etter skilsmissen. Foto: NTB scanpix
BEDRE FORHOLD: Dennis Quaid og Meg Ryans ekteskap varte i ti år fra 1991 til 2001. I dag har de et bedre forhold enn rett etter skilsmissen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ryan ble nemlig tatt på fersken i å være utro med Russell Crowe (55), og skapte raskt overskrifter verden over.

- Når du går gjennom et brudd blir hele identiteten din knust. Derfor var det som døden. Det er døden. Ved siden av å miste et barn, er det å gå gjennom et brudd det vanskeligste man må gjøre, mente Quaid.

Dennis Quaid og Meg Ryan var gift i ti år fra 1991 til 2001, og har sønnen Jack (26) sammen. Tross en skitten skilsmisse i medienes søkelys, ble de omsider enige om omsorgsfordelingen for sønnen da han var ni år gammel.

Før Meg Ryan var stjernen gift med skuespilleren P. J. Soles (68) fra 1978 til 1983. I 2004 giftet han seg med Kimerly Quaid, som han fikk tvillingene Zoe Grace og Thomas Boone (11) med. De to hadde et turbulent ekteskap med flere separasjoner og gjenforeninger, før ekteskapet endelig tok slutt våren 2018.

SKAL GIFTE SEG: Tidligere toppblogger Emilie «Voe» Nereng er nyforlovet, og hun legger ikke skjul på at frieriet var svært etterlengtet. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Fikk sjokk av eksmannens nye forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer