Matthew Perry:

Stjernen (51) viser frem forloveden (29)

Skuespilleren viser stolt fram sin 22 år yngre forlovede Molly Hurwitz på Instagram.

SJELDENT SYN: Skuespiller Matthew Perry overrasker fansen ved å dele bilde av forloveden Molly Hurwitz. Her er han avbildet i midten med flere av «Friends»-kollegene. Foto: Neil Munns / Pa Photos / NTB
SJELDENT SYN: Skuespiller Matthew Perry overrasker fansen ved å dele bilde av forloveden Molly Hurwitz. Her er han avbildet i midten med flere av «Friends»-kollegene. Foto: Neil Munns / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

I slutten av november kom den hyggelige nyheten om at «Friends»-stjerna Matthew Perry (51) hadde forlovet seg med sin 22 år yngre utkårede Molly Hurwitz (29).

- Jeg bestemte meg for å forlove meg. Heldigvis så dater jeg den mest fantastiske kvinnen på jordas overflate på dette tidspunktet, fortalte skuespilleren overfor People.

Perry har imidlertid vernet godt om forholdet og har fram til nå ikke delt noen bilder av Hurwitz. Søndag overrasket han derimot sine over sju millioner følgere ved å stolt vise fram forloveden sin.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston på Instagram. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Sjeldent syn

På bildet ser man Hurwitz løfte det lange håret sitt opp, mens hun har på seg en svart T-skjorte. «Could this BE any more of at T-shirt», står det på plagget, og er skrevet i den gjenkjennelige fonten fra «Friends».

Ifølge People er dette en parodi på en av Perrys «Friends»-karakter Chandler Bings replikker fra serien.

Bildet har i skrivende stund fått nesten 800 000 likerklikk og det er tydelig at fansen jubler over å endelig få se stjernas utkårede.

«Hun er så søt og vakker», skriver en ivrig fan, mens en annen følger opp med: «Hun ligner på Monica», og refererer til «Friends»-karakteren spilt av Courteney Cox (56).

Senere samme dag delte Perry nok et bilde av forloveden som viser Hurwitz holde en banan opp til øret med en svart caps.

«Hva er dette? En baseball-caps?», står det.

Det skal også nevnes at det ligger noe mer bak de to ovennevnte Instagram-bildene. Perry har nemlig designet en begrenset kolleksjon med klær til inntekt for Verdens helseorganisasjon WHOs hjelpearbeid mot coronaviruset.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Turbulent fortid

Nyheten om forlovelsen kom nok som et friskt pust i skuespillerens liv. De senere åra har nemlig vært tunge for Perry, som har slitt med både depresjoner og alkoholproblemer.

Fra han var 24 til han ble 34 år spilte 51-åringen som tidligere nevnt karakteren Chandler Bing i den populære komiserien «Friends».

Også under innspillingen av tv-serien, som har blitt en kultserie gjennom ti sesonger fra 1994 til 2004, strevde stjerna med rusmisbruk og mentale problemer.

SAMLET: Her er den populære gjengen fra «Friends» samlet. Foto: Warner Bros/ Discovery Networks Norway
SAMLET: Her er den populære gjengen fra «Friends» samlet. Foto: Warner Bros/ Discovery Networks Norway Vis mer

Perry har ingen barn, og før han traff Hurwitz hadde han ikke vært offentlig i et forhold siden 2012. Den gang ble det slutt mellom ham og den «hemmelige kjæresten», Lizzy Caplan (38).

Paret skal ha vært sammen i rundt seks år før de gikk hver til sitt.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Fyllesyk

Den populære skuespilleren har som tidligere nevnt vært åpen om sine problemer med alkohol og dop, som også førte til hukommelsestap på 1990-tallet. Mye av tida mellom da sesong tre og seks av «Friends» ble spilt inn, har nemlig gått i glemmeboka hos Perry.

- Jeg var aldri full eller høy under innspilling, men jeg var ofte svært fyllesyk, har han tidligere fortalt til People.

- Jeg var verdenskjent! Alle ville ha en bit av oss. Fra andres perspektiv, virket det som vi hadde alt vi kunne drømme om. For min del var det den mest ensomme perioden i livet mitt, fordi jeg slet med alkoholisme, har han også fortalt til nettstedet.

LES OGSÅ: Her går alarmen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer