«Real Housewives of Beverly Hills»-Diana Jenkins:

Stjernen (49) venter barn

- Det er en lang vei å gå.

GRAVID: Diana Jenkins venter nok et barn. Foto: Matt Baron/REX/NTB
GRAVID: Diana Jenkins venter nok et barn. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes et uttrykk som sier at «alder er bare et tall», men når det kommer til fertilitet og graviditet er det imidlertid litt vanskeligere. Ifølge Helse-Norge synker fertiliteten hos kvinner fra man er 35 år, og enda mer fra man er 40.

Det er derfor ikke en selvfølge at man kan bli gravid når man passerer 40, men for «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Diana Jenkins (49) skulle graviditetstesten likevel vise to streker.

Jenkins er nå gravid og venter barn nok en gang, kan People bekrefte.

Også realitystjernen selv har bekreftet familieforøkelsen. Jenkins fikk nemlig fart på sine sosiale medier etter at en følger kommenterte et Instagram-innlegg hun delte lørdag, og skrev: «Mazel tov (gratulerer, red.anm.) med svangerskapet».

«Det er en lang vei å gå, men takk», svarte Jenkins.

Søndag kommenterte også medstjerne i «Real Housewives» Kathy Hilton (63) «Gratulerer!!!!» under et annet innlegg, hvorpå Jenkins svarte med tre røde hjerte-emojier.

Graviditeten kommer ikke lenge etter hun i den tolvte sesongen av realityserien var åpen om at hun hadde spontanabortert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.