Kate Beckinsale:

Stjernen (46) overrasker med bikinibilder

Hylles på sosiale medier.

EVIG UNG: Kate Beckinsale beviser at man kan være like flott uansett alder. Foto: NTB Scanpix
EVIG UNG: Kate Beckinsale beviser at man kan være like flott uansett alder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hollywood-stjernen Kate Beckinsale (46) har ikke bare en fantastisk filmkarriere å slå i bordet med. Hun holder seg også fordømt bra til å nærme seg 50 med stormskritt.

Det beviste den talentfulle skuespilleren nok en gang da hun i helgen publiserte en rekke bikinibilder av seg selv på sosiale medier fra en feire i Mexico.

«Pearl Harbour»-stjernen har den siste tiden tilbragt late dager på stranda i kjendisparadiset Los Cabos, og på Instagram har hun dokumentert turen godt.

- Fantastisk opphold på @nobuloscabos, skriver hun som tekst til dette bildet, hvor hun poserer i en tofarget bikini og høye hæler i sanda utenfor luksushotellet:

Dagen før delte hun også dette bildet med sine over 3,5 millioner følgere:

Og kommentarene har ikke latt vente på seg.

- Her er en av nåtidens aller hotteste kvinner, skryter en.

- Hvorfor er du den deiligste personen på planeten?

- Du blir aldri eldre du, mener en annen.

- En kvinne det er verdt å kjempe for, skriver enda en.

- Du får hjertet mitt til å vokse seg større.

- Seriøst, kroppen din kan ikke være ekte. Men så er den det likevel, kommenteres det også.

BIKINI: Elizabeth Hurley får kritikk for bikinibildene hun legger ut på Instagram. Kritikken går på hvem som står bak kameraet når bildene blir tatt. Vis mer

Unge ekskjærester

46-åringen koser seg på tur sammen med kompisen Jonathan Voluck, ifølge The Sun, og hun har holdt fansen jevnlig oppdatert med bilder av dem i flere ulike strandantrekk.

Se dette innlegget på Instagram

Out of office 🏖 @nobuloscabos

Et innlegg delt av Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

View this post on Instagram

Sometimes we swap Speedos

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Men det er ikke bare fansen som setter pris på Beckinsales veldreide figur. Den evigunge filmstjernen får naturlig nok også oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. I alle aldre.

I vinter datet Beckinsale den 20 år yngre komikeren Pete Davidson (26), som nå er kjæreste med 18 år gamle Kaia Gerber. Davidson er for øvrig også bare fem år eldre enn Kates egen datter, Lily (20).

Kate og Petes flørt varte riktignok bare i tre måneder, men duoen var ikke redde for å vise følelser for hverandre. Mens de fartet rundt på ulike eventer i Los Angeles, holdt de både hender og klinte i full offentlighet.

«Saturday Night Live»-stjernen spøkte også om den store aldersforskjellen mellom dem i et av stand up-showene sine.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Mens Davidson altså har gått videre etter bruddet i april, så skal Beckinsale har vært singel siden den gang.

Fra 1995 til 2003 var den britiske filmstjernen sammen med skuespilleren Michael Sheen (50). Det er også han som er far til datteren Lily.

I elleve år var Kate også gift med regissøren Len Wiseman (46), og et par år etter at de skilte lag i 2015, innledet hun et forhold til den 22 år yngre skuespilleren Matt Rife (24).

Ble advart mot Kate

Kate og Matt møttes våren 2017, da sistnevnte bare var 21 år gammel, og de skal ha datet frem og tilbake i ett års tid. Og romansen var svært turbulent, skal man tro Matt Rife.

- Det var ... komplisert. Definitivt. Det var oppturer og nedturer. Men hun har gått videre, og jeg er glad for det. Jeg håper de begge får det de ønsker ut av dette, fortalte han til TMZ da forholdet mellom Kate og Pete ble kjent.

Dette sier 24-åringen før han, på reporterens oppfordring, kom med noen råd til Pete Davidson:

- Eh ... Mann til mann? Kom deg vekk! svarte Beckinsales eks, før han la til:

- Nyt det. Nyt det mens du kan. Jeg håper de begge er lykkelige, jeg håper det kan utvikle seg til et etablert, godt forhold (...) Jeg har ikke så mange gode råd, men bare vær forsiktig!

KROPPSFOKUS: Programlederaktuelle Martine Lunde blir konfrontert med sin egen fortid på Instagram, og bikinibilder blir et tema. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Caitlyn Jenner kan bli saksøkt av Kardashian-klanen