Kate Beckinsale:

Stjernen (45) er mor til Lily (20) - vurderer flere barn

20 år etter at hun ble mamma, utelukker ikke stjernen muligheten for å få flere barn.

ROMANSE: Den siste tiden har Kate Beckinsale og Pete Davidson vist seg offentlig ved flere anledninger. I et nytt intervju åpner Beckinsale nå opp om muligheten for å få flere barn. Foto: NTB Scanpix
ROMANSE: Den siste tiden har Kate Beckinsale og Pete Davidson vist seg offentlig ved flere anledninger. I et nytt intervju åpner Beckinsale nå opp om muligheten for å få flere barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Kate Beckinsale (45) har den siste tiden fått mye oppmerksomhet for sitt ferske forhold til den 20 år yngre kjæresten, komiker Pete Davidson (25). Paret har vært koblet til hverandre et par måneders tid, og Davidson har selv kommentert forholdet fra scenen.

Mens Davidson tidligere har vært forlovet med Ariana Grande (25), har Beckinsale et tolv år langt ekteskap med regissøren Len Wiseman (46) bak seg. I tillegg har hun har datteren Lily Mo Sheen (20) fra et tidligere forhold med skuespiller Michael Sheen (50).

I et intervju med The Sunday Times, gjengitt av Contactmusic, åpner nå 45-åringen opp om livet som ung mor, og avslører også at hun ikke utelukker flere barn.

MOR OG DATTER: Her er Kate Backinsale og datteren Lily Mo Sheen sammen på rød løper i 2013. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Her er Kate Backinsale og datteren Lily Mo Sheen sammen på rød løper i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Åpen for å se

Beckinsale var 26 år gammel da hun ble mor for første og foreløpig eneste gang.

I intervjuet forteller hun at aldri hadde en konkret karriereplan før den tid. Da hun plutselig oppdaget at hun var gravid og skulle bli mamma, tok morsrollen stor plass i det hun mener var en ellers selvopptatt fase av livet. Det tror hun formet henne som person.

- Jeg satte ikke alt på vent, men det er en del av deg som naturligvis blir veldig opptatt med det å oppdra et annet menneske, sa hun og fortsatte:

UNG MOR: Her er skuespiller Kate Beckinsale sammen med datteren Lily i 2004. Foto: NTB Scanpix
UNG MOR: Her er skuespiller Kate Beckinsale sammen med datteren Lily i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VOKSEN: I dag har datteren blitt 20 år gammel. Her er hun sammen med forldrene i 2018. Foto: NTB Scanpix
VOKSEN: I dag har datteren blitt 20 år gammel. Her er hun sammen med forldrene i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg var veldig ung da jeg fikk Lily. Jeg var fortsatt i den fasen hvor jeg ville vært langt mer selvopptatt, narsissistisk og opptatt av skuespillerkarrieren om jeg bare hadde hatt meg selv å tenke på. Det måtte jeg bare slutte med, man får en helt annen prioritering.

PÅ FØRSTE RAD: Kate Beckinsale tok med seg datteren Lily Mo Sheen på Burberry Prorsum-visning under moteuken i London i februar 2013. Foto: NTB scanpix
PÅ FØRSTE RAD: Kate Beckinsale tok med seg datteren Lily Mo Sheen på Burberry Prorsum-visning under moteuken i London i februar 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter hvert som datteren ble eldre, har det stadig blitt mer rom for 45-åringen til å tenke på seg selv.

Beckinsale har tidligere uttalt at hun har følt seg dratt mellom et ønske om flere barn, samtidig som hun føler at det å være småbarnsmor fullstendig utsletter en selv som selvstendig individ.

I intervjuet forklarer hun at hun i dag ikke utelukker muligheten for få flere barn. Likevel er hun klar på at det vil være tøft å gå tilbake til rollen som småbarnsmor etter så mange år.

- Jeg ville absolutt hatt et barn til, men samtidig så tenker jeg: «Å Gud, jeg utslettet meg selv i 20-årene, så får jeg plutselig en følelse av frihet og så skal jeg utslette meg selv på nytt?», sa hun og la til:

- Men jeg er åpen for å se hva som skjer.

EKSMANN: Kate Beckinsale var gift med regissør Les Wiseman i tolv år, innntil de skilte seg i 2016. Foto: NTB Scanpix
EKSMANN: Kate Beckinsale var gift med regissør Les Wiseman i tolv år, innntil de skilte seg i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ung kjæreste

At Beckinsale på nytt må vurdere en tilværelse som småbarnsmor, kan ha sammenheng med hennes unge kjæreste. Det var nemlig i begynnelsen av mars at stjerneduoen Beckinsale og Davidson klinte til i full offentlighet under en ishockeykamp i New York, og dermed én gang for alle bekreftet at de hadde funnet tonen.

Det førte imidlertid ikke til at interessen for forholdet dabbet av, og blant de mange kommentarene rundt forholdet, har aldersforskjellen vært et yndet tema. Dette har ikke gått paret hus forbi, og i en episode av «Saturday Night Live», valgte Davidson selv å kommentere dette.

I episoden sa han at aldersforskjellen ikke plaget verken ham eller Beckinsale, og at alle fremtidige spørsmål omkring en stor aldersforskjell i fremtiden kan rettes til andre, kjente personligheter med tilsvarende aldersforskjell.

Det er imidlertid ikke første gang at Beckinsale faller for en yngre mann. I et års tid skal hun ha datet den 23-år gamle komikeren Matt Rife, som på daværende tidspunkt var 21 år gammel.

Skal man tro Rife, var romansen svært turbulent.

- Det var … komplisert. Definitivt. Det var oppturer og nedturer. Men hun har gått videre, og jeg er glad for det, uttalte han, og sa videre at han håpet at Beckinsale og Davidson får det de ønsker ut av forholdet.

Et lite stikk kom imidlertid Rife med mot det nyforelskede paret. Da han, på reporterens oppfordring, kommer med noen råd til Davidson, sa han blant annet følgende:

- Eh … Mann til mann? Kom deg vekk!

LES OGSÅ: Viser frem bikinikroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer