Chloë Sevigny:

Stjernen (45) ble mamma for første gang

- Alle er friske og lykkelige.

BABYLYKKE: Moteikonet Chloë Sevigny har fått en sønn. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Moteikonet Chloë Sevigny har fått en sønn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I rundt ett år har modellen og skuespilleren Chloë Sevigny (45) vært sammen med kjæresten Sinisa Mačković (38). Nå jubler duoen av lykke. I helgen ble de nemlig foreldre til en liten gutt.

- Alle er friske og lykkelige, sier den Oscar-nominerte stjernens talsperson til Us Weekly.

Sevigny, som har spilt i en rekke filmer og tv-serier deriblant «American Psycho» og «American Horror Story», tok onsdag til sosiale medier for å annonsere fødselen til fansen.

Samtidig viste hun også frem sønnen for første gang og avslørte navnet hans.

- Velkommen til verden Vanja Sevigny Mačković. Født 2. mai i New York City. Tusen takk til helsepersonellet på Mt. Sinai East for deres heltemot, utholdenhet og vennlighet, spesielt sykepleierne som var veldig forsiktig og tålmodige, skrev hun - og la til en ekstra hilsen til andre vordende foreldre i coronapandemien.

- Sender velsignelser til alle familier som føder i denne perioden.

FILMSTJERNE: I 2000 spilte Sevigny mot Christian Bale i thrilleren American Psycho som i ettertid fikk kult status. Foto: NTB Scanpix
FILMSTJERNE: I 2000 spilte Sevigny mot Christian Bale i thrilleren American Psycho som i ettertid fikk kult status. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ungdommelig uten barn

I tillegg til en svært suksessfull skuespillerkarriere, så har Sevigny også gjort det stort som modell. Hun er kjent for sin alternative klesstil og fikk raskt et stempel som «stilikon» og «it girl». Hun har gått på catwalken og jobbet for designermerker som Miu Miu, Louis Vuitton, Chloé, H&M, Kenzo og Vivienne Westwood for å nevne noen.

Da 45-åringen fikk skryt for sin ungdommelig hud i et intervju med magasinet W i 2016, mente hun grunnen til dette var fordi hun var mamma.

- Jeg tror det er fordi jeg ikke har fått noen barn ennå. Måten en baby sliter på kroppen din er noe av grunnen til at folk sier: «Hvorfor ser du fortsatt så ung ut?». Jeg tror dessverre at det tærer på kvinner, særlig hvis de får barn i 30-årene og ikke i 20-årene. Så jeg tror først og fremst at det er genetisk.

BEKYMRET: Louise Angelica Riise blir bekymret i «Kjendismødre» når hun får blødninger flere uker etter fødselen. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Hyller sin avdøde sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer