Sushant Singh Rajput:

Stjernen (34) funnet død

Fansen i sorg etter at Bollywood-stjernen gikk bort.

DØDE: Sushant Singh Rajput ble funnet død i sitt hjem søndag. Foto: NTB scanpix
DØDE: Sushant Singh Rajput ble funnet død i sitt hjem søndag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Søndag ble den indiske skuespilleren Sushant Singh Rajput funnet død i sitt hjem i Bandra i Mumbai.

Han ble 34 år gammel. Det skriver nyhetsbyrået AP.

Dødsfallet bekreftes av politiets talsperson, Pranaya Ashok, som sier at detaljene vil bli etterforsket. BBC skriver at politiet tror skuespilleren tok sitt eget liv.

Ifølge nyhetskanalen skal manageren hans, Disha Salian (28) ha gått bort bare dager tidligere, etter å ha falt fra 14. etasje i en bygning i Mumbai.

DØDE HJEMME: Skuespilleren skal ha tatt sitt eget liv. Her er ambulanse på stedet etter at han ble funnet død. Foto: NTB scanpix
DØDE HJEMME: Skuespilleren skal ha tatt sitt eget liv. Her er ambulanse på stedet etter at han ble funnet død. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fansen har tatt til sosiale medier for å dele sine kondolanser og sin sorg. En av dem er statsminister i India, Narendra Modi.

«En briljant ung skuespiller som gikk bort altfor tidlig. Han utmerket seg på TV og i filmer. Hans suksess i underholdningsverdenen inspirerte mange, og han etterlater seg en rekke minneverdige opptredener. Jeg er sjokkert over bortgangen hans. Mine tanker er med hans familie og fans. Om Shanti», skriver han på Twitter.

«Om Shanti» betyr indre fred på hindi.

Også skuespillerkollegaer minnes Rajput i sosiale medier.

«For å være ærlig har denne nyheten etterlatt meg sjokkert og målløs», skriver Akshay Kumar.

DØDE: Disse kjente personene har gått bort så langt i år. Vis mer

«Jeg kan ikke tro dette i det hele tatt. Det er sjokkerende. En vakker skuespiller og en god venn. Det er nedslående», skriver Nawazuddin Siddiqui.

Rajpus siste film var «Chhichhore», som kom ut i fjor. Han slo gjennom i 2013 med filmen «Kai Po Che», som blant annet høstet hyllest under filmfestivalen i Berlin.

Han var kanskje mest kjent for filmen «MS Dhoni: The Untold Story» som han hadde hovedrollen i.

LES OGSÅ: Nå skal de gifte seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer