Samantha Weinstein:

Stjernen (28) er død

Ble diagnostisert med en sjelden for form kreft som 25-åring.

GIKK BORT: Skuespilleren døde tidligere i mai, flere år etter at hun fikk en kreftdiagnose. Foto: Skjermdump Instagram
GIKK BORT: Skuespilleren døde tidligere i mai, flere år etter at hun fikk en kreftdiagnose. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Den kanadiske skuespilleren Samantha Weinstein er død, 28 år gammel.

Det skriver Entertainment Tonight.

Det er familien som bekrefter det triste dødsfallet på sosiale medier.

«Sam døde 14. mai klokken halv tolv omringet av nærmeste familie, på Princess Margaret sykehus i Toronto», skriver familien til to bilder av Samantha.

«Etter to år et halvt år med kreftbehandling, et liv med reising rundt om i verden, utlån av stemmen til en mengde tegnefilmer, laging av musikk og mer læring om livet enn de fleste noen gang vil få, drar hun ut på sitt siste eventyr».

Weinstein dukket blant annet opp i 2013-versjonen av skrekkfilmen «Carrie», hvor hun spilte rollen som Heather. I samme film spilte også stjerner som Chloe Grace Moretz (26) og Julianne Moore (62). I tillegg har hun lånt ut stemmen sin til en rekke tegnefilmer.

28-åringen etterlater seg ektemannen Michael Knutson, som hun giftet seg med i oktober i fjor. Paret var nylig på bryllupsreise til Japan, noe hun delte i et innlegg på Instagram.

Weinstein var 25 år gammel da hun ble diagnostisert med en sjelden form for kreft i eggstokkene. Hun møtte ektemannen bare en uke etter at hun fikk diagnosen.

«Å få kreft er det verste som noen gang har skjedd meg, men på en rar måte har det også vært det beste. Jeg har mer kjærlighet for livet og for meg selv enn jeg noen gang kunne sett for meg, og jeg ser hver dag som en gave», skrev hun i et essay i juli i fjor.

Skal vi tro den nye traileren til «The Kardashians», vil denne sesongen inneholde absolutt alt man måtte ønske seg. Video: Hulu Vis mer

LES OGSÅ: Kreftsyk TV-profil døde: - Ufattelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer