Gordon Ramsay:

Stjernekokken (52) venter sitt femte barn

Endelig smiler lykken for Gordon Ramsay og kona.

GRAVID: Gordon Ramsay og kona Tana Ramsay blir snart foreldre for femte gang. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Gordon Ramsay og kona Tana Ramsay blir snart foreldre for femte gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2016 opplevde stjernekokken Gordon Ramsay (52) og kona Tana Ramsay (52) alle foreldres mareritt da de mistet sitt ufødte barn i femte måned. Paret var åpne om den dype sorgen de gikk gjennom og takket for støtten fra nære og kjære.

Nå, drøye to år senere, smiler endelig lykken til paret som har fire barn sammen fra tidligere.

I en video på Ramsays Instagram-profil avslører nemlig kona at hun er gravid med parets femte barn og den voksende magen er allerede svært synlig.

- Spennende nyheter. Godt nytt år fra familien Ramsay, skriver stjernekokken under videoen.

Den gledelige nyheten kommer bare få dager etter at paret feiret 22 år som rette ektefolk. Fra tidligere har paret døtrene Elizabeth (17) og Megan (21) og tvillingene Holly og Jack (19) sammen.

Mistet babyen

Da paret mistet et barn i 2016 delte de den triste nyheten i et Facebook-innlegg. I samme innlegg avslørte 52-åringen også at det var en gutt de ventet, og ikke en jente - som de først hadde fått beskjed om.

- Hei, dere. Tana og jeg ønsker å takke dere alle for all støtten de siste ukene. Vi har hatt en helt grusom helg etter at Tana dessverre mistet sønnen vår i femte måned. Vi støtter hverandre i familien, men vi ønsker å takke alle for en fantastisk støtte og gode tanker. Spesielt ønsker jeg å takke de ansatte ved Portland Hospital for alt dere har gjort, skrev han i den åpenhjertige meldingen.

Gordon og kona hadde i utgangspunktet termin i september samme år og under innspillingen av «The Late Late Show», røpet han at han var i lykkerus da han trodde babyen var en jente.

- Jeg er veldig nervøs. Jeg er åpenbart lykkelig over å få en til jente. Fire jenter. Fire bryllup. Fire «Sweet 16s» (stor bursdagsfest når en amerikansk tenåring fyller 16 år, red.anm.). Fire kjærester … Så, ja .., sa han spøkefullt den gang.

STORFAMILIE: Gordon Ramsay sammen med kona Tana og døtrene Megan og Holly i 2016. Foto: NTB Scanpix
STORFAMILIE: Gordon Ramsay sammen med kona Tana og døtrene Megan og Holly i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Streng

I 2013 fikk flere fans bakoversveis da han åpnet seg om sine svært strenge oppdragelse av barna sine, og i 2017 sjokkerte han nok en gang.

Han fortalte nemlig at han og kona stadig reiser på første klasse, men at det får ikke barna hans lov til. I ettertid forklarte han hvorfor.

- De har ikke jobbet i nærheten av så hardt til å ha råd til det, sa han ifølge Independent.

Ramsay var på det tidspunktet angivelig verdt omtrent 324 millioner kroner, men ønsket likevel at barna skal ha et perspektiv på pengebruk.

I intervjuet forteller han at han ikke ser poenget i at hans fire barn skal kaste bort tusenvis av kroner på å reise førsteklasse.

- Jeg ønsker ikke at de skal sitte der og spise en 10 retters meny med champagne, har stjernekokken forklart til The Mirror.

52-åringen fortalte at han ikke er flau over valget og ønsker at barna vokser opp med et godt perspektiv. Han ønsker heller at barna skal få bruke litt ekstra penger på aktiviteter utenfor flyet.

LES OGSÅ: Brutalt ærlig om kroppen etter fødsel