STJERNER KLAR FOR KAMP: I disse dager går underholdningsprogrammet «Stjernekamp» på NRK. Programleder er Kåre Magnus Bergh. Foto: NRK
STJERNER KLAR FOR KAMP: I disse dager går underholdningsprogrammet «Stjernekamp» på NRK. Programleder er Kåre Magnus Bergh. Foto: NRKVis mer

«Stjernekamp»-Eli ble enke som 32-åring

«Stjernekamp»-deltaker Eli Kristin Hanssveen mistet sin 25 år eldre ektemann.

SEOGHØR.NO: Operasanger Eli Kristin Hanssveen (39) er i disse dager å se i NRKs underholdningsprogram «Stjernekamp», nå snakker hun ut i Dagbladet om sin ukjente historie.

39-åringen er bosatt på Brandbu i Oppland med ektemannen Pål Erik Hanssveen og barna Johanne Isabel (4) og Victor Alexander (1,5).

For åtte år siden mistet hun sin første ektemann Odd Erik Hagen til kreften - tre måneder etter deres tre års bryllupsdag.

- For hans del er jeg glad for at det gikk fort. Jeg er glad for at vi fikk pratet ut på slutten, men samtidig hadde vi ikke noe usnakket. Det gjorde det lettere for meg å gå videre også, sier hun til Dagbladet, hvor du kan lese saken i sin helhet i Dagbladet pluss.

De to giftet seg i 1995, da hun var 17 og han var 42 år.

Eli Kristin møtte sin nåværende ektemann litt over et år etter det tunge dødsfallet.

I tillegg til Eli Kristin Hanssveen er også artistene Silya Nymoen, Espen Grjotheim, Helene Bøksle, Atle Pettersen, Agnete Johnsen, Hans-Erik Dyvik Husby, Mimmi Tamba, Vidar Johnsen og Elisabeth Andreassen deltakere i årets «Stjernekamp».

LES OGSÅ: Sagen og Nelvik drømmer om flere barn