Jada Pinkett Smith:

Stjernefamilien med omstridt stunt

De tre profilerte familiemedlemmene får massiv oppmerksomhet for kontroversielt stunt.

«VAGINADAMPING» I «Red Table Talk» prøver Jada Pinkett Smith, Willow og Adrienne «vaginadamping». Video: Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi skal gjennomføre «vaginadamping» med kameraer til stede, sa skuespiller, sangerinne og kona til enda mer kjente Will Smith, Jada Pinkett Smith (49), til sin mor og datter.

Så gjorde de det.

«Fornyet og energifulle»

«Vaginadampingen» fant sted i siste episode av det amerikanske talkshowet «Red Table Talk», som Smith har sammen med nettopp datteren Willow Smith (20) og sin mor, Adrienne Banfield-Norris (67).

Det melder flere internasjonale medier, deriblant Insider.

I episoden får seerne se at de tre sitter over store boller fylt med varmt vann og masse urter. Da økten var over var de alle enige om at de følte seg avslappet, fornyet og fulle av energi.

Den noe spesielle sekvensen skal bare ha vært en liten del av episoden og har navnet «Møt vår dronning av velbehag». «Velbehaget» skal det ha vært Pinkett Smiths mangeårige venn og healer «Queen Afua» som hadde regi på.

Underveis snakker «Queen Afua» også om viktigheten av å pleie både vaginaen og resten av kroppen med kjærlighet og omsorg.

Kritisk til praksisen

«Vaginal damping» er en eldgammel praksis som stammer fra afrikanske, asiatiske og søramerikanske kulturer som en form for rens av skjeden etter en kvinnes menstruasjonsperiode eller fødsel, ifølge Insider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer