Stjerneduoen stjal showet på motevisning

De flotte programlederne Jenny Skavlan og Charlotte Thorstvedt viste venninnens klær på catwalken.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld strømmet kjendisene til utestedet Alfreds Hage på Aker Brygge i Oslo da stjernefavoritt Fam Irvoll viste sin nye kolleksjon.

På de første radene satt mange av Norges mest profilerte, blant annet Moods-designerne Simen Staalnacke og Peder Børresen, Surferosa-sanger Mariann Thomassen, fotograf Per Heimly og MGP-vinner Tooji Keshtkar.

Men kjendisene var ikke bare i salen, de hadde også inntatt catwalken. DJ og programleder Charlotte Thorstvedt og programleder Jenny Skavlan var blant modellene som viste frem de originale plaggene.

Thorstvedt kom blant annet ut på catwalken med en sigarett i hånden.

TV-profilene strålte i Fams barnslige og fargesprakende klær, som blant annet besto av en rekke plagg med bestemortrykk, som designeren hadde laget for å påpeke at man kan eldes med stil.

Den lekne kolleksjonen og fengende popmusikken fikk gjestene til å danse i setene sine, og de sang og klappet mens modellene strente forbi.

Både Charlotte og Jenny har et lidenskapelig forhold til mote og får stadig skryt av Se og Hørs motepoliti Jan Thomas Mørch Husby. Begge har designet egne kolleksjoner for kleskjeden Bik Bok.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vurderer orgasmefødsel   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer