Kygo:

Stjerneduo har funnet lykken

Kjærligheten skal blomstre for de to artistene.

BLOMSTRER: Kjærligheten skal blomstre for stjerneduoen Victoria Nadine og Kygo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / Chelsea Lauren / REX / NTB
BLOMSTRER: Kjærligheten skal blomstre for stjerneduoen Victoria Nadine og Kygo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / Chelsea Lauren / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 kunne influenser Maren Platou (29) avsløre at hun og artist Kyrre Gørvell-Dahll (30), bedre kjent under artistnavnet Kygo, hadde gått hvert til sitt, etter fem år som kjærester.

«Det er sårt og vanskelig å måtte meddele at Kyrre og meg har flyttet fra hverandre. Ting blir ikke alltid slik man har trodd», delte hun den gang på Instagram.

Platou har funnet lykken på ny etter bruddet, og nå ser det ut til at også Kygo har gjort det samme - attpåtil med en artistkollega.

Kjærligheten blomstrer

Det har i lengre tid florert rykter, spesielt på anonyme nettsider, om at den verdenskjente DJ-en ikke lenger er singel.

Etter det Se og Hør erfarer har nå artisten funnet lykken med den norske artistkollegaen Victoria Nadine (23).

Se og Hør erfarer også at det nye superparet har vært sammen en god stund.

Blant annet har de to populære artistene blitt observert åpenlyst både i Oslos og Bergens gater flere ganger, og de skal angivelig ha vært på flere reiser sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer