Kygo:

Stjerneduo har funnet lykken

Kjærligheten skal blomstre for de to artistene.

BLOMSTRER: Kjærligheten skal blomstre for stjerneduoen Victoria Nadine og Kygo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / Chelsea Lauren / REX / NTB
BLOMSTRER: Kjærligheten skal blomstre for stjerneduoen Victoria Nadine og Kygo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / Chelsea Lauren / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 kunne influenser Maren Platou (29) avsløre at hun og artist Kyrre Gørvell-Dahll (30), bedre kjent under artistnavnet Kygo, hadde gått hvert til sitt, etter fem år som kjærester.

«Det er sårt og vanskelig å måtte meddele at Kyrre og meg har flyttet fra hverandre. Ting blir ikke alltid slik man har trodd», delte hun den gang på Instagram.

Platou har funnet lykken på ny etter bruddet, og nå ser det ut til at også Kygo har gjort det samme - attpåtil med en artistkollega.

VILLA: I første episode av «Helt Harald» viser «Kygo» frem villaen sin. Video: TV 2 Vis mer

Kjærligheten blomstrer

Det har i lengre tid florert rykter, spesielt på anonyme nettsider, om at den verdenskjente DJ-en ikke lenger er singel.

Etter det Se og Hør erfarer har nå artisten funnet lykken med den norske artistkollegaen Victoria Nadine (23).

STJERNESKUDD: Victoria Nadine har de seneste årene bemerket seg godt i artist-Norge. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STJERNESKUDD: Victoria Nadine har de seneste årene bemerket seg godt i artist-Norge. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Se og Hør erfarer også at det nye superparet har vært sammen en god stund.

VERDENSSTJERNE: Kygo, som er fra Bergen, har blitt en av verdens største DJ-er, med millioner av fans verden over. Han største fan skal nok imidlertid være Victoria Nadine. Foto: Mediapunch/REX/NTB
VERDENSSTJERNE: Kygo, som er fra Bergen, har blitt en av verdens største DJ-er, med millioner av fans verden over. Han største fan skal nok imidlertid være Victoria Nadine. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer

Blant annet har de to populære artistene blitt observert åpenlyst både i Oslos og Bergens gater flere ganger, og de skal angivelig ha vært på flere reiser sammen.

GÅR VIRALT PÅ TIKTOK: Artisten Victoria Nadine har blitt en anerkjent artist. Video: Rød Løper Vis mer

Stjerneskudd

Victoria Nadine har de seneste årene blitt er kjent ansikt, etter at hun i 2016 stakk av med en fjerdeplass i musikkkonkurransen «Idol» i 2016. Siden den gang har artistkarrieren til stjerneskuddet fått fart på seg.

I 2021 ble hun nominert til P3 gull i kategoriene årets nykommer og årets låt for« Be Okay». Samme år ble hun også nominert som årets gjennombrudd under Spellemannsprisen.

De fleste kjenner henne også godt igjen som «Funkyfam»-tvillingen Silas Massa Vasstrands (24) ekskjæreste, etter at hun figurerte i den solbrune familiens realityserie.

Paret gikk hvert til sitt i 2020.

AVBILDET SAMMEN: Her kjører prinsesse Ingrid Alexandra og kjæresten Magnus inn til Skaugum sammen. Bilder: Andreas Fadum. Reporter: Caroline Vagle. Video: NRK. Klipp: Celina Morken. Se flere bilder her: https://www.seher.no/kongelig/tatt-pa-fersken-med-magnus/77008540 Vis mer

Kjærlighetssorg

I etterkant av bruddet har Victoria flere ganger vært åpen om kjærlighetssorgen, og til Se og Hør har hun tidligere vært åpen om at hun nyter å være singel.

- Det beste er å slippe og bekymre seg over hva en annen gjør hele tiden, fortalte hun til Se og Hør den gang.

Se og Hør har vært i kontakt med Victoria Nadines manager, Silje Hope, som opplyser om at hun ikke har noen kommentar til saken. Se og Hør har også forsøkt å komme i kontakt med Kygos manager, Myles Shear, foreløpig uten hell.

LES OGSÅ: Helseavsløring vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer