Stjernediettene du ikke trodde var mulige

Hvis du trodde du hadde startet året ekstremt, sjekk Hollywood-kjendisenes verste dietter.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Januar er kjent som måneden for dietter og slanking.

Men hvis du trodde at du kanskje hadde gått litt for langt når det gjaldt dietten, da må du se hva disse stjernene gjør.

Anne Hathaway (32) var på en streng detox-diett i lang tid da hun forberedte seg til rollen i «Les Miserables».

Når hun først spiste noe som ikke var flytende, tillot hun seg reddiker og kikerter.

TYNN: Anne Hathaway gikk på ekstreme dietter da hun forberedte seg til Les Miserables.  Foto: All Over Press
TYNN: Anne Hathaway gikk på ekstreme dietter da hun forberedte seg til Les Miserables. Foto: All Over Press Vis mer

32-åringen har også tidligere gått på ekstreme dietter. Da hun forberedte seg til det åletrange kostymet i «Catwoman», levde hun på kål i lang tid, ifølge Splash News.

TYKK: Kim Kardashian følte seg tykk ved siden av Kate Moss og Naomi Campbell, og gjemte seg bak Kanye West.  Foto: All Over Press
TYKK: Kim Kardashian følte seg tykk ved siden av Kate Moss og Naomi Campbell, og gjemte seg bak Kanye West. Foto: All Over Press Vis mer

Kim Kardashian er en av de mest fotograferte menneskene i verden og er berømt for sine kurver. For å holde de i sjakk går hun på flytende dietter, ifølge bladet Heat.

Kim skal ifølge bladet ha begynt på diettene etter å ha følt seg stor ved siden av supermodellene Kate Moss og Naomi Campbell.

Henry Cavill (31) hadde den gjeve rollen som selveste supermann i «Man of Steel».

Kun grønnsaker

Skuespilleren gikk gjennom et tøft kostholds og treningsopplegg da han forberedte seg. Fem måneder før innspilling begynte han å spise hele 5000 kalorier om dagen.

slanket han seg igjen med kun 2500 kalorier om dagen, for å bli mer definert. Under filming måtte han trene en time hver eneste dag i tillegg.

DIETT: Hollywood-stjernene går ekstra langt for å oppnå  resultater.  Foto: All Over Press
DIETT: Hollywood-stjernene går ekstra langt for å oppnå resultater. Foto: All Over Press Vis mer

Gwyneth Paltrow (42) spise kun dampede grønnsaker i lang tid, selv når hun var ute på restaurant med eksmannen Chris Martin og barna.

Chris Hemwsworth spiste kun 500 kalorier om dagen og hadde lange perioder hvor han kun fastet, da han forberedte seg til en rolle som utsultet kaptein.

Twilight-skuespiller Robert Pattinson skal ha levd på kun loff og barbeque-saus da han spilte inn filmen «The Rover».

Kanskje aller mest kjent for sine ekstreme vektforvandlinger er «Batman»-skuespiller Christian Bale.

For å spille den anorektisk fabrikkarbeideren med søvnproblemer, Trevor Reznik, i «The Machinist» i 2004, pinte Bale seg i seks måneder, og forvandlet seg selv til et 58 kilos skjelett.

Bale gikk søvnløs i lengre perioder og gikk på en syk diett bestående av bare kaffe og epler. Resultatet ble 27 kilos vektnedgang.

LES OGSÅ: - Hun bombanderer ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer