Vera Wang:

Stjernedesignerens alder sjokkerer

- Ser yngre ut enn en nyfødt baby.

HYLLES: Vera Wang side om side med Hollywood-stjernen Vanessa Hudgens under CFDA Awards. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
HYLLES: Vera Wang side om side med Hollywood-stjernen Vanessa Hudgens under CFDA Awards. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Denne uka gikk CFDA Fashion Awards av stabelen i New York. Arrangementet tiltrakk seg selvfølgelig en rekke stjerner og motefolk, og en av gjestene som fikk mye oppmerksomhet var klesdesigneren Vera Wang (73).

Wang stilte nemlig i et svært minimalt antrekk besteånde av en svart minikjole, lårhøye strømper og skyhøye hæler.

«Den 73 år gamle designeren deltok på den årlige motefesten i et vågalt ensemble som beviste at «bombshell»-statusen ikke har noen alder», skryter People.

«En skikkelig badass»

Den prisvinnende-designeren sto side om side med «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens (33) som for anledningen også var kledd i et dristig Vera Wang-antrekk.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

«En spesiell kveld. Tusen takk CFDA og Vera Wang, du får meg alltid til å føle meg sexy, mektig og elegant. Og du er en SKIKKELIG badass. Det er en ære å gå ved din side», skriver Hudson til en bildekarusell på Instagram hvor hun blant annet poserer med 73-åringen på det ene.

Wang har også publisert flere bilder av seg selv og antrekket på sosiale medier. Og hyllestene, av både antrekket og om hvor godt hun holder seg, lar ikke vente på seg.

«Dette er såååååå vakkert! Jeg digger dette antrekket», skriver en bruker.

«Vent, er det sant at du er 73??? Det kan umulig stemme», mener en annen.

«Vera har funnet ungdomskilden», hevdes det.

«Du har overgått deg selv. Og det sier virkelig noe», skryter enda en.

«Vera ser yngre ut enn en nyfødt baby», står det også.

«Hvordan er denne kvinnen 73 år gammel?!» undrer en bruker.

«Omg, jeg tenkte ok det er Vanessa Hudgens, men hvem er modellen? Det tok meg litt tid å innse at det er vår vakre Vera Wang».

«Er hun en vampyr eller noe? 73 år og ser slik ut» deler enda en, mens en annen mener hun ser yngre ut enn 33 år gamle Hudgens.

Elsket av stjernene

I 2020 fortalte Wang at måten hun holdt seg ung på var ved å «jobbe, sove, drikke en vodka cocktail og være forsiktig i sola», ifølge Page Six.

Den amerikanske designeren har hatt kometkarriere siden hun sluttet på universitetet. Da gikk hun nemlig rett inn i rollen som redaktør i motemagasinet Vogue.

Der ble hun i 17 år, før hun jobbet to år i Ralph Lauren. Deretter startet hun sitt eget klesmerke.

FAN: Ariana Grande iført en kreasjon fra Vera Wang på den stjernespekkede Met-gallaen i 2018. Designeren selv står ved siden av henne. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
FAN: Ariana Grande iført en kreasjon fra Vera Wang på den stjernespekkede Met-gallaen i 2018. Designeren selv står ved siden av henne. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer

Wang står bak flere legendariske brudekjoler, blant annet Kim Kardashians tre (!) brudekjoler da hun giftet seg med Kris Humphreys i 2011. Hun har også designet brudekjolene til popstjernene Ariana Grande (29) og Gwen Stefani (53), ifølge People.

Kreasjonene hennes er selvfølgelig også opplagte «gjester» på glamorøse tilsetninger som Oscar-utdelingen og Met-gallaen.

LES OGSÅ: Kendall Jenner vekker oppsikt på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer