Thierry Mugler:

Stjernedesigner døde

Thierry Mugler ble 73 år.

DØDE: Thierry Mugler er død. Han står blant annet bak ett av Kim Kardashians ikoniske antrekk. Foto: Splash News/NTB
DØDE: Thierry Mugler er død. Han står blant annet bak ett av Kim Kardashians ikoniske antrekk. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Natt til mandag norsk tid kom den triste nyheten om at stjernedesigner Thierry Mugler er død, 73 år gammel. Hans bortgang bekreftes av hans agent, som opplyser at Mugler døde av naturlige årsaker søndag.

Den franske designeren har kledd opp stjerner som Beyoncé og Lady Gaga, og for tre år siden fikk han enorm oppmerksomhet for Kim Kardashians antrekk under MET-gallaen.

«Vi er knust over å måtte kunngjøre bortgangen til Mr Manfred Thierry Mugler søndag 23. januar 2022», heter det i en uttalelse på designerens offisielle Facebook- og Instagram-profil.

Ifølge People ble Mugler født i Strasbourg i Frankrike, og begynte med design allerede på 1970-tallet. Kjendisnettstedet skriver videre at 73-åringen la karrieren på hylla i 2002, men at han likevel var stor i motverden også i årene etter.

LES OGSÅ: - Jeg trives ikke så godt alene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer