Kathrine Williams-Dunning:

Stjernedatter (27) døde i tragisk ulykke

Datteren til countrystjernen Hank Williams jr. omkom i en ulykke.

DØD: Datteren til den amerikanske countryartisten Hank Williams jr., Kathrine Williams-Dunning, døde i en bilulykke i helgen. Hun ble bare 27 år. Foto: Instagram / Privat
DØD: Datteren til den amerikanske countryartisten Hank Williams jr., Kathrine Williams-Dunning, døde i en bilulykke i helgen. Hun ble bare 27 år. Foto: Instagram / Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kathrine Williams-Dunning, datteren til den amerikanske countrystjernen Hank Williams jr. (74), mistet livet i en tragisk bilulykke i helgen. Det melder flere amerikanske medier, deriblant People. Hun ble bare 27 år gammel.

Hun var altså datter av Williams jr., som på sin side er sønn av den avdøde artistlegenden Hank Williams. Familien har samlet solgt flere millioner album, og har på den måten klart å gjøre seg til noen av de bestselgende countryartistene noensinne.

Kjendisdatteren bestemte seg imidlertid for å gå en annen vei, og drev de siste årene av livet sitt en nettbutikk. Weston Jane heter selskapet, som retter seg mot mødre.

Ektemannen overlevde

Da hun krasjet på motorveien i Tennessee lørdag, var det hun som satt bak rattet. Ektemannen hennes var også i bilen, men overlevde. Bilen de kjørte skal ifølge politiet ha rullet over ende etter at de forsøkte å krysse veien.

Det er ikke kjent konkret hva som har skjedd, men politiet forteller at de i skrivende stund er i full gang med å etterforske saken.

27-åringen giftet seg med ektemannen sin den 15. oktober i 2015, og har i løpet av ekteskapet fått to barn. Sønnen Beau Weston på fem år og datteren Audrey Jane (2). Det er ikke kjent hvilken tilstand ektemannen er i foreløpig, men venner og øvrig familie har i sosiale medier bedt fansen om å be for ham.

DRUKNET: Den olympiske skiløperen Bode Miller og kona hans Morgan, mistet jentebarnet sitt Emmy i en drukningsulykke i juni i år. I et eksklusivt intervju med TODAYs Savannah Guthrie, åpner paret opp om ulykken. Video: AP via NTB Scanpix Vis mer

Blant andre var kjendisdatterens bror, Sam Williams, tidlig ute med å oppfordre til dette i sosiale medier.

I SORG: Den amerikanske countrystjernen Hank Williams jr. mistet datteren sin i helgen. Foto: NTB scanpix
I SORG: Den amerikanske countrystjernen Hank Williams jr. mistet datteren sin i helgen. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Min søster og svoger har akkurat vært i en grusom ulykke. Be for dem så hardt dere klarer», skrev han, før han fikk beskjeden om at søsteren ikke hadde klart seg.

DØDE: Det har vært stille fra countrystjernen Granger Smith og hans kone Amber etter at deres tre år gamle sønn mistet livet. Nå takker de for støtten de har fått. Vis mer

Tragisk familiehistorie

Det er mange som tar det sjokkerende dødsfallet tungt. Den avdødes søster, artist Holly Williams, skriver på Instagram at hun sliter med å finne ord i denne krevende tiden. Hun har lagt ut et bilde, som ble tatt på fredag.

«Lite visste jeg at dette ville bli det siste bilde sammen med min dyrebare lillesøster Katie. Vi var i min grandtantes begravelse på torsdag, og nå må vi i en til. Alt vi trenger nå er bønnene deres», skriver hun.

Hank Williams jr. har i løpet av livet fått fem barn, men har altså nå bare fire igjen. Hans egen far, ovennevnte countrylegende Hank Williams, døde som 29-åring i 1953.

Han hadde en medfødt lidelse, som sørget for at han begynte å selvmedisinere for å stoppe smertene. Han døde i baksetet i en bil, etter å ha hatt vondt i flere dager. Det ble konstatert at han døde av hjertestans.

LES OGSÅ: Stjernen (34) funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer