Amy Schumer og Chris Fischer:

Stjerne-komikeren bekreftet romanseryktene på kjendisfest

Klinte til i bursdagsfest.

IKKE LENGER LEDIG PÅ MARKEDET: Komiker og skuespiller Amy Schumer har fått seg ny kjæreste. Foto: NTB scanpix
IKKE LENGER LEDIG PÅ MARKEDET: Komiker og skuespiller Amy Schumer har fått seg ny kjæreste. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Helt siden november i fjor har romanseryktene svirret rundt stjernekomiker Amy Schumer (36) og kokken Chris Fischer (37).

Ifølge E!News ble duoen først observert sammen under en middag i New York, og siden har de blitt sett sammen ved en rekke anledninger.

I helgen dukket duoen opp i Ellen DeGeneres' 60-årsfeiring, og de var ikke redde for å vise sin kjærlighet - heller ikke i sosiale medier.

«Gratulerer med dagen, @theellenshow, takk for at vi fikk komme!», skriver Schumer til et bilde hun har delt på Instagram, der hun gir Fischer et kyss.

Saken fortsetter nedenfor.

Happy Birthday @theellenshow thank you for having us!

Et innlegg delt av @ amyschumer

Bildet er tilsynelatende tatt i en fotoboks, og kjendiser som blant andre Kim Kardashian, Kanye West, Chrissy Teigen, John Legend og Jennifer Aniston har også delt bilder fra kvelden.

- Alle kjendisene hang i fotoboksen og tok hyggelige bilder, sier en kilde til E!News, og legger til:

- Festen varte til langt på natt, og alle danset og hygget seg på dansegulvet. Ellen koste seg masse og elsket å være rundt vennene sine. Folk ville ikke dra hjem fra festen.

Saken fortsetter under bildene.

Happy birthday, @theellenshow! Here is me, John, Kim and Kanye!!!

Et innlegg delt av chrissy teigen (@chrissyteigen)

HAPPY BIRTHDAY ELLEN! Love, The KimYunns 🎈

Et innlegg delt av Olivia Munn (@oliviamunn)

Ønsker seg mann og barn

I tillegg til å jobbe som kjøkkensjef, har Amy Schumers nye kjæreste også skrevet kokeboken «Beetlebung Farm Cookbook».

Ifølge Daily Mail tok Fischer over gården Beetlebung i Massachusetts i 2010, en gård som har vært i drift siden 1961.

Chris Fischer er komikerens første kjæreste etter bruddet med møbelsnekkeren Ben Hanisch i mai i fjor.

Saken fortsetter nedenfor.

AVSLØRT: Amy Schumer og Chris Fischer ble avbildet på vei til «Saturday Night Live»-studioet i slutten av januar. Foto: NTB scanpix
AVSLØRT: Amy Schumer og Chris Fischer ble avbildet på vei til «Saturday Night Live»-studioet i slutten av januar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Duoen var sammen i et år før de gikk hver til sitt. Før bruddet uttalte Schumer at hun var redd for at forholdet skulle avsluttes.

- Å være forelsket er det skumleste i verden. Man vil gråte og skrike. Jeg klarer ikke takle det. Hver gang vi sier ha det til hverandre, så tenker jeg alltid negativt: «Dette var en fin siste uke sammen».

- Eller så forteller jeg meg selv at ingenting av dette er ekte, og at han kommer til å gå fra meg og si at han aldri elsket meg. Jeg synes skikkelig synd på ham. Det må være utmattende å ha meg som kjæreste, sa hun til Marie Claire.

GJORDE NARR AV EGEN KROPP: - Hvis du har dette området rund her, da må du skrive dine egne greier, spøkte Schumer fra scenen etter hun mottok pris under Critics Movie Choice Awards. Video: Reuters Vis mer Vis mer

Den morsomme blondinen, som gjerne bruker sitt eget kjærlighetsliv som inspirasjon til spøker, fortalte i 2015 at hun drømte om både mann og barn.

- Jeg ønsker meg veldig gjerne de tingene, men jeg klarer ikke helt å se for meg at det kommer til å skje. Jeg håper det, men jeg vet ikke hvor realistisk det er, sa den morsomme jenta, som har slitt med sitt eget forhold til kroppen hele livet, sa hun ifølge People.

LES OGSÅ: - Jeg fikk ikke vite at lillesøsteren min var gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer